HOMEBOUND

24 tammikuun, 2018

Eilinen päivä tuli vietettyä vielä Bangkokin vilskeessä, kunnes hypättiin yölennolle kohti Helsinkiä. Saatiin molemmat yllättävän hyvin nukuttua lennolla, vaikka pelkäsinkin, että en tapani mukaan saisi unta kunnolla ollenkaan. Kotiin tullessa olisi tehnyt mieli jatkaa vielä unia, mutta sen sijaan avasin duuniläppärin parin viikon tauon jälkeen ja aloin kahlaamaan meiliboksia läpi. Työjutut hoituvat nyt tänään vielä kotoa käsin, mutta huomenna koittaa sitten paluu arkeen todenteolla.  Lisää reissukuulumisia on luvassa pian ja kertokaa ihmeessä, jos teillä on jotain toiveita niiden suhteen?? Tämä päivä menee tosiaan hahmotellessa hommia loman jälkeen ja Jetikin pitäisi hakea Kotkasta kotiin. Se on ollut meidän reissun ajan mun vanhempien luona hoidossa ja sitä alkaa olla jo ihan jäätävä ikävä ♥

Tässä muutamat kuvat meidän Bangkokin hotellin allasalueelta. Kaupunkinäkymät olivat katolta ihan siistit, mutta muuten en voi kyllä valitettavasti tuota hotellia (SureStay plus by Best Western) suositella.

Palaillaan pian!

 

– Janni

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply