KERROSPUKEUTUMISTA

5 helmikuun, 2018

Eilinen sää oli kerrassaan U-P-E-A! Tuli ulkoiltua useampaankin eri otteeseen ja fiilistelyä auringonpaistetta siitäkin huolimatta, että pakkanen ja kylmä viima nipistelivät poskia niin pirusti. Olisipa talvi aina tällainen, niin suhtautuisin siihen täysin eri fiiliksellä. Laitettiin eilen myös ensimmäistä kertaa tänä vuonna takka tulille ja siinäkin oma ihana talvinen  tunnelmansa, kun puut palavat hiljalleen ritisten ♥

Kuvituksena eilisen rentoja asukuvia. Vaatteiden alla piilee ohuet lämpökerrastot, joiden ansiosta ei tullut tippaakaan kylmä!

Ihanaa ja aurinkoista uutta viikkoa!

– Janni

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply Johanna 5 helmikuun, 2018 at 2:17 pm

  Moikka! Ei liity tähän postaukseen, mutta mietin noita teidän BKK-Krabi lentoja, että muistatko vielä paljonko ne maksoi, ja kummalta BKK kentältä lento lähti? Ja kuuluiko hintaan matkalaukut? Itse pähkäilen noiden lentojen kanssa, ja ne tuntuvat tosi kalliilta (yli satasen per hlö) kun matkalaukuistakin tulee lisähintaa..

  • Reply Janni 8 helmikuun, 2018 at 7:11 pm

   Tämä vastaus tulee nyt ehkä liian myöhään, mutta meilä lennot maksoi jotain 70e / hlö laukkuineen 🙂 Ja lennettiin Don Muang – Krabi – Don Muang!

 • Reply Piparminttu 6 helmikuun, 2018 at 9:21 am

  Eilen oli kyllä mahtava sää! Se vaikuttaa mielialaan ihan mielettömästi. Hei sellainen kysymys, että millä asetuksilla sä otat vastavaloon kuvia ? Mä vasta harjoittelen järkkärin käyttöä ja onnistun aina ottamaan sellasia muotokuvia, missä se henkilö on liian tumma kun vastavaloon kuvaan. Vai muokkaatko jälkikäteen valosuutta lisää kuviin?

  • Reply Janni 8 helmikuun, 2018 at 7:03 pm

   No sanos muuta 🙂 Asetukset vaihtelee tietysti tosi paljon sen mukaan, miten paljon valoa on… esim. auringonlasku vs. keskipäivä! Ja lisäksi käsittelen tietysti kuvat myös vielä koneella. Näiden kuvien astukset 1/1250 s, f/2 ,35 mm ja ISO 100. Ei vastavaloon kuvatessa mielestäni tarvi pahemmin asetuksia vaihtaa paitsi ehkä valotusaikaa hieman pidemmäksi ja tietenkin tämäkin riippuu siitä, millaisen tunnelman kuvaan haluaa!

  Leave a Reply