KOLME HYVÄÄ ASIAA

8 helmikuun, 2018

Blogeissa on viime aikoina kiertänyt ihanan positiivinen ”kolme hyvää asiaa” -haaste, jonka Sara heitti mullekin jo jokunen aika sitten. Postaus on maannut luonnoksissa jo reilun viikon keskeneräisenä, mutta nyt se näkee vihdoin päivänvalon. Olen itse tullut superhyvälle mielelle lukiessani muiden vastaavia postauksia ja toivottavasti tämä herättäisi myös teissä samoja fiiliksiä. ♥

KOLME HYVÄÄ ASIAA PÄIVÄSSÄNI

1. Jokainen päivä on aina erilainen ja projektit niin töissä kuin vapaa-ajalla vaihtelevat tiuhaan tahtiin. En kerkeä jäädä laakereilleni lepäämään ja se sopii minulle hyvin!

2. Olen aika pitkän tauon jälkeen saanut liikunnan ainakin joissain määrin säännölliseksi osaksi arkeani ja vitsit, että kunnon hikoilusta vaan tulee superhyvä fiilis!

3. Rakastan meidän kotia ja viihdyn kotona paremmin kuin koskaan ennen. Meidän taloudessa arki on molemmilla osapuolilla melko hektistä ja siksi on todella tärkeää, että kotiin on aina ihana tulla!

KOLME HYVÄÄ ASIAA MINUSSA

1. Innostun tosi helposti asiasta kuin asiasta ja minut on helppo innostaa mukaan lähes kaikkeen. Harvemmin jään epäröimään mitään tai sanon ei, jos joku ystävä ehdottaa jotain tekemistä, reissua tai mitä tahansa. Olen useinmiten jutuissa täysillä mukana!

2. Mulla ei hyydy hymy kovin helpolla ja olen sitä mieltä, että melkein kaikesta selviää, jos osaa löytää asioista myös positiivisen puolen ja suhtautua asihoihin huumorilla. Osaan nauraa itselleni ja omille toilailuilleni, enkä ota itseäni tai ketään muutakaan liian vakavasti.

3. Olen rehellinen itselleni sekä muille, enkä oikein edes osaa valehdella. En pahemmin peittele omia virheitäni ja pyrin aina seisomaan omien tekojeni takana, koska muuten on mielestäni todella vaikea kehittyä. Tietysti joskus joku pieni valkoinen valhe lipsahtaa ja useimmiten jäänkin siitä aina kiinni, koska valehtelu on äärimmäisen ahdistavaa ja se epämukavuus paistaa minusta kilometrien päähän.

KOLME HYVÄÄ ASIAA ELÄMÄSSÄNI

1. Tasapainoinen, vakaa ja onnellinen parisuhde, jossa on hyvä olla. Meistä on mieheni kanssa vuosien saatossa hitsaantunut yhteen mahtava tiimi ja tuntuu, että yhdessä selvitään ihan mistä vaan. Ollaan oltu yhdessä jo kaksitoista vuotta, mutta edelleen toisesta löytää uusia puolia, kun elämäntilanteet muuttuvat ja ikää tulee lisää. Tuetaan toisiamme kaikessa, saadaan toisemme nauramaan ja tehdään paljon asioita yhdessä, vaikka molemmilla on myös omat jutut sekä menot. Meille molemmille yhteinen aika tuntuu olevan kiireenkin keskellä tärkeää ja keskustelemme toistemme kanssa paljon ja ihan kaikesta. En voisi kuvitella rinnalleni kannustavampaa ja turvallisempaa puolisoa!

2. Perhe ja ystävät – olen loputtoman kiitollinen ympärilläni olevasta ”tukiverkostosta” ja tiedostan todella selkeästi, ettei tämä asemani ole todellakaan mikään itsestäänselvyys. Osa ystävistä on kulkenut mukana ala-asteelta asti ja osaan olen tutustunut vasta aikuisiällä, mutta kaikki ovat yhtä tärkeitä. Aina on joku, jolle soittaa, jolta kysyä neuvoa tai toteuttaa mitä älyttömämpiä tempauksia yhdessä.!

3. Olen jo pidemmän aikaa tuntenut olevani tosi sinut itseni kanssa. Aikoinaan olen ollut kova vertailemaan itseäni aina muihin kaikilla elämän osa-alueilla ja arvostellut itseäni aika kovallakin kädellä. Nykyään osaan olla itselleni paljon armollisempi ja keskittyä itseni sättimisen sijaan positiivisiin asioihin. Kaikkien ei tarvitse olla kaikessa hyviä ja meistä jokaisesta löytyy varmasti kasapäin positiivisia ominaisuuksia, joten keskitytään mielummin niihin niiden negatiivisien sijaan. Toki itseä voi halutessaan kehittää lukuisissa eri asioissa, mutta tärkeintä on olla oma itsensä eikä yrittää liikaa muuttaa itseään miellyttääkseen muita!

KOLME HYVÄÄ ASIAA TÄNÄ VUONNA

Mietin tätä aika pitkään ja lopulta tulin siihen tulokseen, että en osaa oikein vielä tässä kohtaa vuotta ennustaa kolmea asiaa. En ole nimittäin vielä sen kummemmin suunnitellut tätä vuotta ja tykkään muutenkin elää aina päivä kerrallaan. Toivon vuodelta paljon paljon kivoja hetkiä ystävien sekä perheen kanssa ja toivon, että saadaan aikataulut sopimaan kaikkia kivoja reissuja silmällä pitäen. Tänä vuonna ei ole ainakaan vielä tiedossa mitään sen suurempia elämänmuutoksia eikä se haittaa yhtään, sillä tällä hetkellä on tosi hyvä just näin! ♥

KOLME HYVÄÄ ASIAA BLOGISSANI

1 . Se kaikki, mitä tämä blogi on vuosien aikana antanut ja mahdollistanut itselleni. Muun muassa huikean määrän uusia tuttavuuksia, muutaman rakkaan ystävän, paljon hienoja projekteja, matkoja ja töitä. Blogin perustaminen on ollut yksi parhaimpia päätöksiäni ikinä, enkä vaihtaisi mitään pois. En olisi ikinä uskonut, miten suuri vaikutus sillä tulisi olemaan koko elämääni!

2. Ja ykköskohtaan liittyen kiitos tästä kuuluu suurilta osin teille blogin lukijoille ja muille seuraajilleni. Kuulostaa kliseeltä, mutta ilman teitähän mikään edellä mainituista asioista ei olisi ikinä ollut mahdollista. Lisäksi olen saanut teiltä eräänlaisen virtuaalisen tukiverkoston ja paljon ajattelemisen aihetta. On aina upeaa kuulla, kun joku kertoo seuranneensa mun juttuja aina sieltä alkuajoilta tähän päivään asti – uskomatonta ja jättisuuret kiitokset ♥

3. Blogin ansiosta olen päässyt myös kehittämään omaa ammattitaitoani monilla eri osa-alueilla, joista tärkeimmät itselleni ovat ehdottomasti olleet valokuvaus sekä markkinoinnin maailma. Valokuvauksesta on vuosien saatossa kasvanut suuri intohimoni ja olen saanut olla osana niin monissa erilaisissa projekteissa, että käteen on jäänyt valtava määrä tietotaitoa myös markkinoinnista, mainonnasta, viestinnästä, kampanjoiden suunnittelemisesta, erilaisista sisällöntuotannoista sekä paaaaljon muuta. En olisi nykyisessä päivätyössänikään ilman blogia, vaikka sinne olenkin päätynyt muutaman mutkan kautta!

– Janni

You Might Also Like

2 Comments

  • Reply Annie 9 helmikuun, 2018 at 9:55 am

    Voi että iskee ihan kateus tuossa parisuhdekohdassa <3

    • Reply Janni 9 helmikuun, 2018 at 12:40 pm

      Voi ei kateus ei kannata, mutta tuskin tarkoitit edes sitä niin kirjaimellisesti <3 ihanaa viikonloppua! Ja ei sitä kuule tiedä, että milloin se oikea astuu sun elämään 🙂 <3

    Leave a Reply