MAAILMANMESTARIN OPISSA

9 helmikuun, 2018

En ole näistä asioista kauheasti täällä blogin puolella höpissyt, mutta moni varmaan tietää, että blogin ja somehommien lisäksi olen myös kokopäiväduunissa Björn Borgilla. Olen työskennellyt kyseisessä firmassa jo useamman vuoden, mutta työtehtävät ovat vaihtuneet moneen otteeseen. Jo jonkin aikaa yksi suurimmista vastuualueistani on ollut Björn Borg Suomen PR -kuvioista vastaaminen yhdessä Polhem PR -toimiston kanssa. Näiden juttujen parissa hääriminen tuntuu itselleni todella luonnolliselta ja on ollut huippua päästä suunnittelemaan sekä järkkäämään toinen toistaan kivempia projekteja. Viimeisimpänä mainittakoon Björn Borg x Eva Wahlström -nyrkkeilytreenitapahtuma, joka järjestettiin eilen aamupäivällä Ruskeasuon urheiluhallin nyrkkeilysalissa. Paikalla oli joukko bloggaajia, vaikuttajia ja toimittajia ja Eva veti meille kaikille superhauskat, opettavaiset ja rankat nyrkkeilytreenit. Päästiin tutustumaan nyrkkeilyn tekniikkaan sekä hikoilemaan oikein kunnolla!

Eilinen aamupäivä oli ehdottomasti yksi siisteimmistä vähään aikaan ja oli huippua päästä Evan tasoisen rautaisen ammattilaisen ja maailmanmestarin oppiin. Melkoista räpiköimistähän se nyrkkeily ainakin omalta osaltani oli, mutta puolentoista tunnin aikana tuli opittua paljon uutta ja Evan oppeja voisi kyllä kuunnella loputtomiin. Olen aina pitänyt Evaa hänen julkisuuskuvansa perusteella ihan mahtavana tyyppinä ja fiilis on vain vahvistunut, kun olen päässyt tutustumaan häneen hieman paremmin viimeisen vuoden aikana duunikuvioiden ansiosta. Eva on toiminut Björn Borgin brändilähettiläänä Suomessa vajaan vuoden verran ja täytyy sanoa, että tuo aito, superlahjakas, positiivinen ja hyvällä tavalla crazy nainen tuntuu valloittavan puolelleen ihan jokaisen. Evan karisma ja energisyys valtasivat nyrkkeilysalin eilen salamannopeasti ja paikanpäällä vallinneesta tunnelmasta sekä valokuvistakin päätellen positiivinen fiilis tuntui tarttuvan meihin kaikkiin. Kiitos vielä huipuista treeneistä Eva, Polhem PR ja kaikki mukana olleet – oli parasta olla mukana!

Björn Borg vaatetti treenaajat tietenkin uuden keväänmalliston treenivaatteilla 🙂 pakko saada itselleni myös tuo toppi noilla leveillä olkaimilla. Näytti sen verran siistiltä mimmien päällä!

Ihanaa ja energista viikonloppua kaikille!

Kuvat: Vesa Koivunen

– Janni

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply