STRESSIÄ ILMASSA

11 helmikuun, 2018

Onpahan on ollut päivä. Normaalisti minulla on sunnuntaisin tapana kertoilla ihanan rennosti vietystä vapaapäivästä, mutta tänään fiilis on ollut aivan toinen. Meidän taloudessa on tänään kummallakin osapuolella tuntunut olevan pinna kireällä ja ollaan saatu kinaa aikaiseksi yhdestä jos toisestakin asiasta. Stressiä tuntuu olevan ilmassa ja meillä kummallakin taitaa olla jo vahvasti mielessä tulevan viikon kiireet ja to do -listat. Onneksi sitä normaalisti osaa vapaapäivinä ottaa suht iisisti, mutta joskus sitten näinkin. Ajattelin napsauttaa kohta saunan lämpiämään ja lähteä koiran kanssa lenkillä, sillä nuo kaksi asiaa onnistuvat ainakin yleensä rentouttamaan fiilistä ja tyhjentämään päätä!

Tässä asukuvia viikonlopulta talvisesta Porvoosta

takki Monki // neule ja housut H&M // kengät Vagabond // laukku Céline

Toivottavasti teillä on ollut tänään rennompi laskiaissunnuntai!

 

– Janni

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply Roosa 11 helmikuun, 2018 at 7:16 pm

  Moikka! Tykkään tästä asusta! Hei mistä on sun upea pipo? Pitkään ollut etsinnässä vastaava 🙂 kiitos!

  • Reply Janni 12 helmikuun, 2018 at 9:58 am

   Voi kiitos paljon 🙂 Pipo on Ginasta!! Samantyylisiä on myös esim. Bik Bokissa!

 • Reply Tami 12 helmikuun, 2018 at 2:17 pm

  Hahah eikunen tais olla vissii joku yleinen riitelypäivä😂😂 Mut välillä kuuluu olla niitäki päiviä. Mun on muute varmaa pakko hommata kanssa toi pipo!

  • Reply Janni 12 helmikuun, 2018 at 7:48 pm

   Ai sitä on ollut muuallakin liikeellä 😀 Lohduttavaa kuulla! Ja kyllä, se kuuluu elämään ja parisuhteeseen 🙂 Puhdistaa hyvin ilmaa ja parempi saada asiat sanottua kuin kylvää kaikkea sisäänsä! Ja joo suosittelen, sillä tuo pipo on ihana!

  Leave a Reply