TUMMEMPAA VAI VAALEAMPAA?

13 helmikuun, 2018

Täällä on parhaillaan käynnissä perinteinen paniikkiselaus Pinterestissä, kun huomenna aamulla olisi pitkästä aikaa kampaaja-aika. Olen tainnut käydä kampaajalla viimeksi joskus viime syksynä ja tässä välissä olen kerennyt varmaan pariinkin otteeseen värjäillä hiuksia kotikonstein. Edellisellä kerralla mulle sattuikin pieni vahinko, kun hiukset vetivät kotivärjäyksen ansiosta vahingossa aika paljon tummemmiksi kuin mitä olin ajatellut. Monet vuodethan mulla oli aina ihan tummanruskeat hiukset ja sen takia tuo pieni kömmähdys ei niin haitannutkaan ja fiilis oli loppujen lopuksi tummemmilla hiuksilla aika kotoisa. Harmitti kuitenkin, kun kovalla työllä vuoden aikana tehty asteittainen vaalennus tuntui menneen kertaheitolla ”hukkaan”. Nyt mun hiukset ovat tuon episodin jälkeen jo vaalentuneet taas aika paljon, mutta väri on kaikin puolin tosi kulahtanut.

Kysymys kuuluukin, että mitä toivoisin huomenna hiuksille tehtävän – pitäisikö palata siihen tuttuun ja turvalliseen tummaan vai sitten paikkailla epäonnistunutta kotivärjäystä uusilla raidoilla sekä sävytyksellä? Tällä hetkellä olen kallistumassa raidoituksen puolelle, mutta ehkäpä kysäisen huomenna myös kampaajani mielipidettä, sillä häneltä saa aina myös hyviä ideoita. Värjäyksen lisäksi odotan innolla pääseväni myös näistä kuluneista hapsottavista latvoista eroon. Yllä muutamia kuvia, jotka aion huomenna näyttää kampaajalleni ja ehkä näistä saadan apua päätöksen tekoon. Raportoin sitten mahdollisimman pian, että mihin päädyttiin. Anyway on ihanaa päästä pitkästä aikaa kampaajalle ja reuhka alkaa todellakin olla jo ammattiavun tarpeessa!

Ja toki on tullut myös mallailtua omia vanhoja kuvia – raidoitettu vaaleampi ruskea vai tasaisempi tummanruskea? HELP!

– Janni

You Might Also Like

2 Comments

  • Reply Tami 14 helmikuun, 2018 at 6:00 am

    Jotenki oon aina tykänny tosi paljon sulla siitä tummanruskeesta, joten sitä äänestän! Molemmat kyllä näyttää kivalta eli ihan sama kumpaan päädyt xd

    • Reply Janni 14 helmikuun, 2018 at 3:13 pm

      Haha hitsit, päädyin vaaleampaan! 😀

    Leave a Reply