HIUKSET ENNEN JA JÄLKEEN

14 helmikuun, 2018

Nyt on kampaamokäynti takanapäin ja niinhän siinä sitten kävi, että päädyttiin siihen raidoitukseen ja sitä kautta freesaamaan kulahtanutta väriä. Lisäksi tyvi värjättiin hieman tummemmalla, pituuksia sävytettiin pesupaikalla ja lopuksi leikattiin vielä hapsuttavat latvat pois. En ollut edes tajunnut, että miten huonoon kuntoon ja epätasaiseen muotoon hiusteni latvat olivat kerenneet ajautua (tsekkaa kuva alla). Edellisestä kampaamokäynnistä tosin olikin jo useampia kuukausia, joten eihän se mikään ihme ollut. Fiiliksestä tuli kaikin puolin skarpimpi, kun väri on nyt raikas ja latvat tasaiset – hiukset näyttävät paksummilta ja sata kertaa paremmin voivilta.

Tuttuun tapaan hiukseni loihti kuntoon ihana Saxcén Johanna Hirvonen, jolla olen käynyt varmaan jo ainakin neljä vuotta putkeen. Lievästi kampaajakammoisena en ole kertaakaan näiden vuosien aikana käynyt kenelläkään muulla sen jälkeen, kun tutustuin Johannaan. Hänen työnsä jälkeen voin luottaa aina sata prosenttisesti, sillä ikinä ei ole tarvinnut pettyä. Johanna on tässä välissä vaihtanut kampaamoakin jo kertaalleen, mutta meikäläinen on ehdottomasti kulkenut perässä. Jos jollakin teistä on hyvä kampaaja Helsingin seudulta tällä hetkellä etsinnässä, niin voin lämpimästi suositella Johannaa ♥ Ajan pääsee varmaan suoraan netinkautta täältä!

Tässä kuva lähtötilanteesta, jossa ei todella ollut kehumista. Alempana kuva lopputuloksesta!

Ja tässä se lopputulos, jossa näkyy aika iso ero ylempään ”ennen” -kuvaan 🙂 Nyt latva on skarppi ja kuivimmat hiuksista jätetty kampaamon lattialle. Väri on pehmeä ja juuri niin luonnollinen kuin lähdettiin hakemaankin. Kuten sanottu, olen supertyytyväinen!

Kiitos vielä Johannalle!

♥ Janni

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply