SMOOTHIEN VOIMALLA

15 helmikuun, 2018

Huh mikä päivä! Tänään on tullut kiidettyä tukka putkella ympäri PK-seutua töiden merkeissä ja elettyä ennenkin hyväksi todettujen take away smoothieiden voimalla. Luojalle kiitos Junlge Juice Barista näinä kiireisinä päivinä – niin nopeaa, superherkullista ja jopa ravitsevaakin. Lisäksi kerkesin päivän aikana moneen kertaa fiilistellä ihanaa auringonpaistetta(tosin vain tuulilasin läpi), kun ajelin paikasta toiseen. On ollut piristävää huomata taas, kuinka vuorokauden valoisa aika pitenee päivä päivältä. Nyt taas onneksi jaksaakin ihan eri tavalla, kuin loppuvuoden pimeydessä!

Piristystä moniin päiviin on tuonut myös tuo punainen toppatakki, jota on tullut käytettyä yllättävän paljon, vaikka sitä ei täällä blogissa olekaan näkynyt. Epäilin alkuun, että tulisiko tuota juurikaan käytettyä, mutta siitä kehkeytyikin yksi tämän talven lemppareista!

takki ja farkut Gina Tricot // neule Peak Performance // kengät VANS

Hullua muuten, että huomenna on taas perjantai!

– Janni

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply