POIKKEUKSELLINEN PÄIVÄ

21 helmikuun, 2018

Tänään on tullut vietettyä hieman poikkeuksellinen päivä, kun olen pitänyt etätyöpäivää täältä Porvoosta käsin. Syynä tähän on koiramme Jetin polvileikkaus, joka on itseasiassa parasta aikaa käynnissä. Jeti satutti toisen takajalkansa viikonloppuna ja maanantaina käytiin sitten lääkärissä kuulemassa tuomio – vasemman takajalan polven eturistiside oli mennyt poikki. Onneksi saatiin varattua aika leikkaukseen jo heti parin päivän päähän ja sain itse työhommat sumplittua niin, että tämä onnistui näin nopeasti. Olen tässä parin päivän sisällä eri tahojen kanssa keskustellessa huomannut, että nuo polviongelmat tuntuvat olevan etenkin ikääntyvillä koirilla varsin yleisiä ja olen kuullut monia kokemuksia eturistisiteiden leikkauksista. Tosi harmittava juttu, mutta nyt vain toivotaan, että operaatio menee hyvin ja kuntoutuminen lähtisi heti käyntiin!

Aamulla tuli tehtyä duunihommia kotoa käsin ja puolenpäivän maissa käytiin Joonaksen kanssa yhdessä lounaalla. Sitten olikin aika viedä Jeti lääkäriin ja siitä lähtien olen istunut läppärin sekä chai latten äärellä eräässä kahvilassa. Odotan kuumeisesti, että puhelin kohta pirahtaisi ja kuulisin, miten Jetin leikkaus sujui. Hyvinhän se varmasti on mennyt, mutta olisi kiva päästä jo hakemaan pikkukaveri kotihoitoon!

Lounaan yhteydessä kerettiin napata kuvat pakkaspäivän asustakin – ihan kuin joskus ennen vanhaan, kun oltiin vielä päivittäin duuneissa lähekkäin tai samassa kaupungissa edes!

takki Bubbleroom // neule ja nahkahousut H&M // kengät Timberland // laukku Céline

Loppupäivä ja ilta tulee varmaankin kulumaan leikkauksesta toipuvan koiran vointia tarkkaillen. Tekee varmasti itsellekin hyvää vähän rauhoittua ja olla vaan. Onko teidän lemmikeille tehty vastaavia operaatioita?

 

– Janni

You Might Also Like

6 Comments

 • Reply Tarja 21 helmikuun, 2018 at 9:18 pm

  Jetille pikaista paranemista 🙂

  • Reply Janni 23 helmikuun, 2018 at 10:45 am

   Välitän terveiset 🙂 Alkaa olla jo vähän pirteämpi pikkuhiljaa! <3

 • Reply Annie 22 helmikuun, 2018 at 10:36 am

  Ihanan lämpimän ja mukavan, mutta silti tyylikkään näköinen asu! Toivottavasti leikkaus sujui hyvin 🙂

  • Reply Janni 23 helmikuun, 2018 at 10:45 am

   Kiiitos kovasti! Leikkaus sujui hyvin ja pikkupotilas alkaa olla jo paranemaan päin 🙂 Kiitos kysymästä! Ihanaa viikonloppua!

 • Reply Emilia 22 helmikuun, 2018 at 10:58 pm

  Aivan ihania ja jotenkin todella inspiroivia kuvia!
  Ja vitsi miten kiva että löysin tämän sun blogin – täällä on yksi innokas uusi lukija! 🙂
  Paljon toipumisia lemmikillenne! <3

  • Reply Janni 23 helmikuun, 2018 at 10:44 am

   Voi kiiitos!! Ihan mahtavaa, että eksyit tänne 🙂 Ja välitän terveiset myös Jeti-koiralle <3 ihanaa viikonloppua sinne!

  Leave a Reply