SUNNUNTAIMEININKI

25 helmikuun, 2018

Mietin jonkin aikaa, että viitsinkö edes julkaista näitä kuvia, kun tunnen näyttäväni näissä jotenkin niin ryönäiseltä. Lopulta tulin järkiini ja ihan ärsyttää, että edes ajattelin tuollaista. Realismi on onnistuttu viimeisen parin vuoden aikana kadottamaan aika laajasti blogimaailmasta ja välillä tunnen itsekin harhautuvani niille raiteille. Omaa tekemistä tulee väkisinkin verrattua muihin ja sitä alkaa kyseenalaistamaan omia toimintatapojaan. Järjellä ajateltuna haluan kuitenkin ehdottomasti säilyttää tiettyä aitoutta omissa kanavissani, vaikka sisällöt etenkin kaupallisten yhteistöiden kohdalla ovatkin ammattimaistuneet paljon. Rakastan itse nähdä sitä normaalia arkea niissä blogeissa, joita itse seuraan ja samaa linjaa haluan noudattaa täällä omassanikin. Mitä mieltä te olette?

Tässä siis superrento asu normaalilta sunnuntaiselta kaupunkivisiitiltä, kun käytiin hörppäämässä kahvit kauppareissun lomassa…

takki Monki // neule Peak Performance // farkut Brandy & Melville // kengät Timberland

Energistä ja aurinkoista alkavaa viikkoa kaikille!

 

– Janni

You Might Also Like

2 Comments

  • Reply Lape 26 helmikuun, 2018 at 4:41 pm

    No et oo yhtään ryönänen näissä kuvissa!

    • Reply Janni 26 helmikuun, 2018 at 4:56 pm

      Hahaa kiitti Lape <3 ehkä vähän kuitenkin? Mut se on sunnuntaina ihan OK!!

    Leave a Reply