AURINKOA SUNNUNTAINA

5 maaliskuun, 2018

Mä en kyllä saa tarpeekseni näistä aurinkoisista talvipäivistä. Odotan jo kovasti kevättä, mutta kyllä näissä valoisissa pakkaspäivissäkin on oma viehätyksensä. Vietettiin eilen vapaapäivää Porvoossa ja kaikkialla kaupungissa oli jotenkin tosi ihana fiilis. Tuntuu kuin kaikki olisivat lähteneet ulos neljän seinän sisältä upeasta säästä nautiskelemaan. Jäällä käveli paljon ihmisiä ja kahviloiden terasseilla istui väkeä paistattelemassa päivää!

Mekin käytiin aamulla ulkoilemassa ja myöhemmin lähdettiin kahvittelemaan ja kuvailemaan ulos. Ihana päivä kaiken kaikkiaan ja nyt vaan toivotaan, että näitä aurinkoisia pakkaspäiviä olisi vielä lisää edessä. En ole nimittäin vielä kertaakaan tänä talvena päässyt jäälle kävelemään ja se pitäisi vielä ehdottomasti käydä kokemassa!

Kahvilaksi valikoitui eilen Porvoon vanhan kaupungin tarjonnasta Postres.

Toivottavasti teilläkin oli eilen kiva sunnuntaipäivä ja energistä alkanutta viikkoa kaikille!

 

– Janni

No Comments

Leave a Reply