KEVÄTTÄ KENGISSÄ

7 maaliskuun, 2018

Kevätsesonki tarkoittaa tietenkin uusia freshejä Timberlandeja. Näissä kuvissa näkyvää uutta Heritage Lite -mallia löytyy Forumin shopista kolmessa eri värissä ja tämä on ehdottomasti oma suosikkini tämän kevään tuotteista. Niissä on klassinen Timberlandille ominainen muotoilu, mutta kengät ovat äärimmäisen kevyet jaloissa ja valkoinen pohja tuo keväisemmän fiiliksen. Minulta löytyy näistä jopa kaksi väriä: nämä kuvissa näkyvät minttuun taittavat vaaleanharmaat sekä lämpimämmän sävyiset persikkaiset!

Mitä tykkäätte?

takki Nelly.com // neule Samsoe & Samsoe // farkut Gina Tricot // kengät Timberland

Aurinkoista keskiviikkoa!

– Janni

2 Comments

  • Reply Heini 8 maaliskuun, 2018 at 1:17 pm

    Ihania kuvia! Mitkä noi aurinkolasit on?

    • Reply Janni 8 maaliskuun, 2018 at 6:54 pm

      Hei ne on Max Maran lasit! Kiiitos ❤️

    Leave a Reply