IKÄVÄ RENTOJA LOMAPÄIVIÄ

11 maaliskuun, 2018

Loppuviikko hujahti Tukholmassa työmatkalla ja se selittää hiljaisuuden täällä blogin puolella. Päivät olivat tuttuun tapaan sen verran intensiivisiä, ettei konetta tehnyt mieli edes avata superpitkien päivien jälkeen. Toissa yönä tuli vedettyä yli kahdentoista tunnin yöunet ja eilinen päivä meni melkeinpä kokonaisuudessaan kotona hengailessa.

Paluulentoni Tukholmasta oli perjantaina totuttuun tapaan myöhässä, joten viihdytin itseäni Arlandassa selailemalla tammikuisen Thaimaan reissun aikana puhelimen kätköihin kertynyttä kuvasaldoa. Aika meni hyvin selaillessa ja muokkaillessa kuvia, joista ajattelin koostaa vielä tämän postauksenkin. Puhelimella tulee reissuilla kuvattua aina paljon, mutta otokset harvemmin päätyvät ainakaan Instastoriesia pidemälle päivänvaloon. Monissa näistä kuvista oli mun mielestä kuitenkin tosi ihana tunnelma ja täytyy myöntää, että näitä selaillessa iski melkoinen lomankaipuu. Kaksi viikkoa pelkkää laatuaikaa ja rentoja lomapäiviä maailman parhaassa seurassa ♥ Toivottavasti päästään taas pian yhdessä seikkailemaan!

Ihanaa ja rentoa sunnuntaita!

 

– Janni

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply