HYVÄ PÄÄTÖS

12 maaliskuun, 2018

Tuntuu hassulta, että syksyllä pähkäilin tuon teddytakin ostamisen jälkeen pari viikkoa, että jos palauttaisin sen kuitenkin vielä kauppaan. En ollut varma, että tulisiko tuota kuitenkaan käytettyä, enkä sen takia uskaltanut napata siitä edes lappuja irti. Palautusaika meni lopulta umpeen ja takki oli edelleen muovikassissa vaatehuoneen nurkassa, jolloin vielä edelleen mietin, että toivottavasti takille kertyisi edes muutamia käyttökertoja. Jostain syystä pelkäsin takin mallin olevan epäkäytännöllinen, mutta kuinka väärässä olinkaan. Kyseinen rotsi on ollut koko talven käytetyin ja se on maailman helpoin yhdistää mihin tahansa. Olen käyttänyt sitä siistimmissä kokonaisuuksissa, mutta paljon myös huppareiden ja trikoiden kaverina. Ihanan pehmoisen ulkomuotonsa lisäksi se on vielä oikeasti superlämmin. En voisi olla tyytyväisempi päätökseeni olla palauttamatta takkia!

takki Monki // neule Gina Tricot // housut H&M // kengät Timberland // laukku Karl Lagerfeld

Energistä alkanutta viikkoa kaikille!

 

– Janni

8 Comments

 • Reply SofiaEmilia 12 maaliskuun, 2018 at 6:32 pm

  Ja se sopiikin sulle aivan mielettömän hyvin!<3

  • Reply Janni 12 maaliskuun, 2018 at 8:00 pm

   Voi kiiitos Sofia ❤️

 • Reply Siiri Kiviharju 12 maaliskuun, 2018 at 8:25 pm

  Aivan ihana karvaturritakki! Etsin kovasti omaa karvaturritakkia syksyllä/talvella, mutta en löytänyt sitä the teddy takkia minulle. Nyt en halua enää ostaa talvitakkeja, koska kevät kolkuttelee ovella. Takkisi sopii sinulle hurjan hyvin ja tosi kiva asukokonaisuus muutenkin! 🙂

  http://www.siirikiviharju.com

  • Reply Janni 13 maaliskuun, 2018 at 12:01 pm

   Oi kiiitos! 🙂 Nyt kannattaa kyllä joo ehdottomasti siirtää talvitakkiostokset ensi syksyyn – ehkäpä se täydellinen löytyy sitten!

 • Reply Emssu 13 maaliskuun, 2018 at 10:45 am

  Toi on kyllä aivan ihana, hyvä ettet palauttanu 🙂

  • Reply Janni 13 maaliskuun, 2018 at 12:01 pm

   Kiiitos <3 ja joo on tää kyllä ollut ihan huippu!! 🙂

 • Reply Marianne 14 maaliskuun, 2018 at 1:02 am

  Tuttu tunne! Mikä siinä onkin, että kun jotain epäröi, niin sitten sitä tuleekin käyttäneeksi ihan superpaljon 😀 Ja itselläni käy usein myös päinvastoin, että sitten taas kun jotain luulee tarvitsevansa ja on pidempään himoinnut, niin oston jälkeen sitä ei tulekaan käytettyä 😀

  • Reply Janni 14 maaliskuun, 2018 at 9:59 am

   No se on just näin!! Ikinä ei opi 😀 haha!

  Leave a Reply