VARASLÄHTÖ TENNARIKAUTEEN

14 maaliskuun, 2018

Täytyy myöntää, että ottaisin niin paljon mielummin ne kunnon paukkupakkaset takaisin tämän kaiken loskan ja harmauden sijaan. Pakkaspäivien auringonpaiste teki niin hyvää ja lämpimänä pysyminenkin oli ainoastaan pukeutumiskysymys. Toivottavasti tämä sään lauhtuminen enteilisi pian tulossa olevaa kevättä, niin sitten nämä loska ja vesisade olisivat sentää hyväksyttäviä. Myönnettävä on myös, että odotan kuin kuuta nousevaa, että pääsee käyttämään tennareita taas kunnolla talven jälkeen. Otin viikonloppuna jo pienen varaslähdön tennarikauteen, kuten kuvista näkyykin!

Kuvat ovat peräisin sunnuntailta ja edustavat perinteisen rentoa sunnuntaityyliä. Olen täysin rakastunut noihin Ginan äärimmäisen rentoihin ”neulottuihin” leveälahkeisiin hengailuhousuihin!

takki Topshop // neule Cubus // housut Gina Tricot // kengät Adidas

 

– Janni

No Comments

Leave a Reply