TAKAISIN LÄMPÖÖN

20 maaliskuun, 2018

Olin jostain syystä unohtanut kokonaan, että kovalevyn uumenistahan löytyy vielä superpaljon julkaisemattomia kivoja reissukuvia Thaimaasta. Arkeen paluu otti silloin reissun jälkeen vallan melko nopeasti ja näin ollen reissukuvatkin ilmeisesti unohtuivat unholaan. Täytyy myöntää, että näitä kuvia selaillessani tuli aika perhanan kova ikävä aurinkoa ja lämpöä.

Kevään tulo näyttää valitettavasti viivästyvän Suomessa tänäkin vuonna, kun ainakin tälle viikolle on luvattu useammallekin päivälle lumisateita. Viime vuonnahan täällä Etelä-Suomessa satoi vappuaattonakin vielä lunta, että onhan tähän kyllä totuttu. Jotenkin olen ainakin jo itse asennoitunutkin siihen, että maaliskuu nyt ainakin on vielä ihan täysin talvikuukausi, enkä ole oikein odottanutkaan, että kevät olisi sen kummemmin vielä starttaillut. Olen sitä paitsi menossa tänään laskettelemaan, joten onhan tässä talvessa vielä hyviäkin puolia!

Nyt palataan kuitenkin hetkeksi rentoihin ja lämpöisiin lomatunnelmiin näiden Thaimaa-kuvien siivittämänä..

Ihanaa tiistaita tyypit!

 

– Janni

You Might Also Like

6 Comments

 • Reply Simppu 22 maaliskuun, 2018 at 10:23 am

  Ihania kuvia & sä oot superkaunis! Tulipa tosiaan matkakuume kun kattelee näitä otoksia 🙂 Oot ihan mun lempibloggaaja ikinä, keep it going! 💥

  • Reply Janni 22 maaliskuun, 2018 at 8:19 pm

   Kiitos ihanasta kommentista!! 🙂 Ja kehuista myös tietenkin. Ihanaa viikonloppua sinne! <3

 • Reply noo 25 maaliskuun, 2018 at 9:28 am

  ihana uikkari siulla! mistä se on <3

  • Reply Janni 25 maaliskuun, 2018 at 8:49 pm

   Kiitos 🙂 Se on Billabongin uikkari Zalandolta!

 • Reply Sanna 27 maaliskuun, 2018 at 7:43 am

  Mistä tuo kirjava uikkari on 😍

  • Reply Janni 27 maaliskuun, 2018 at 1:17 pm

   Billabong!! 🙂

  Leave a Reply