INSPIRAATION PUUTETTA

25 maaliskuun, 2018

Blogissa on ollut viime aikoina melko hiljaista ja siihen on varmasti monta syytä. Suurimpana varmasti jäätävä kiire ja ajanpuutteen vuoksi inspiraatio on ollut kateissa. Kaikki tähän liittyvä on nimittäin sen verran luovaa hommaa, ettei se sovi oikein samaan kuvaan tiukkojen aikataulujen kanssa. Luovuudelle ei jää tilaa, jos aivot ovat muutenkin koko ajan superkuormittuneessa tilassa. Se on harmittanut viime aikoina aika paljon, sillä en missään nimessä haluaisi, että blogi jää muiden asioiden jalkoihin. Toivottavasti tähän on lähiaikoina luvassa muutosta ja itsestähän se asioiden priorisointi on loppujen lopuksi kaikista eniten kiinni!

Toinen inspiraatiota syönyt asia on se, että alan olla lopen kyllästynyt tähän talveen pukeutumisen kannalta. Tekisi nimittäin todella paljon mieli kaivaa jo kevättakit kaappien perukoilta käyttöön ja heittää kaikki talviromppeet sinne tilalle. Onneksi tulevalle viikolle taitaa olla luvassa aurinkoisia päiviä ja sen myötä varmasti jo keväisempää fiilistä. Lisäksi pääsiäinen on yksi omia suosikkipyhiäni ja senkin vuoksi ensi viikolle on muutamia kivoja suunnitelmia. Eiköhän se kevät sieltä pikkuhiljaa starttaile kunnolla!

Oli pakko hommata kevääksi nuo Ray-Banin uudet kuusikulmaiset lasit, joita on näkynyt viime aikoina tosi paljon kaikkialla. Tykkään niistä ihan älyttömästi!

takki nelly.com // neulle Wood Wood // housut Only // kengät VANS // aurinkolasit Ray-Ban

 

– Janni

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply