KEVÄÄN EKAT TERASSISKUMPAT

30 maaliskuun, 2018

Pääsiäisloma sai eilen parhaan mahdollisen startin. Töistä kotiin tullessamme vaihdettiin vain pikaisesti rennompaa vaatetta päälle ja suunnattiin ensimmäistä kertaa tänä keväänä terassille nautiskelemaan iltapäivän auringosta ja kuohuvasta juomasta. Juuri kun olin kerennyt paasaamaan, ettei keväästä tunnu olevan tietoakaan, niin jouduin heti syömään sanani. Kevät oli erittäin vahvasti läsnä, kun aurinko lämmitti kasvoja tuossa istuskellessamme – IHANAA ♥  Pieni breikki tulee varmasti itse kullekin enemmän kuin tarpeeseen ja tuleville päiville on kivoja suunnitelmia läheisien seurassa. Nyt vaan toivotaan lisää keväistä meininkiä ja paaaaaljon aurinkoa tuleville päiville!

IHANAA JA AURINKOISTA PÄÄSIÄISTÄ!

 

– Janni

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply