HOUSUPUVUSSA

31 maaliskuun, 2018

Ja pääsiäinen senkun paranee! Eilen vietettiin päivää sekä iltaa Helsingissä Joonaksen ja mun porukoiden kanssa. Oltiin ostettu heille joululahjaksi BW restaurantsin lahjakortti ja nyt pääsiäisenä oli vihdoinkin aika käyttää se. Varattiin alkuviikosta pöytä Gaijinista sekä hotellihuoneet Clarionista. Iltapäivästä treffattiin Clarionin kuudennentoista kerroksen cocktailbaarissa ja siitä jatkettiin sitten pienen freesautumisen kautta illalliselle. Olin niin innoissani päästessäni pitkästä aikaa Gaijiniin, joka ei pettänyt tälläkään kertaa. Yhdeksän ruokalajin menun jokainen annos vei kielen mennessään ja ravintola säilytti ehdottomasti edelleen paikkansa meikäläisen suosikkilistan ykkössijalla. Nam! Tänään nautittiin vielä aamiaista pitkän kaavan mukaan hotellilla, kunnes oli aika suunnata kohti kotia. Ihan mahdottoman ihana vuorokausi takana hyvässä seurassa – oli ihan superkivaa!

Sain pari viikkoa sitten tuon nelly.comin ihanan ruutusetin ja siitä hetkestä lähtien olen odottanut sopivaa tilaisuutta vetää se päälle. Tykkäsin siitä kovasti ja ilmeisesti moni muukin, sillä sain ennätysmäärän kyselyjä julkaistuani siitä kuvan Instastoriesissani eilen illalla. Clarionin kattoterassi antoi auringonlaskun aikaan myös aika kivat puitteet kuvaukselle!

Bleiseri Nelly // housut Nelly // toppi Gina Tricot // kengät Vagabond // laukku Karl Lagerfeld // aurinkolasit Nelly

Ihanaa viikonloppua ja pääsiäisen jatkoa!

 

– Janni

You Might Also Like

2 Comments

  • Reply Pauliina 1 huhtikuun, 2018 at 4:58 pm

    Onpa ihana asu😍

    • Reply Janni 2 huhtikuun, 2018 at 12:51 pm

      Kiiitos kovasti!! 🙂

    Leave a Reply