TERASSEJA JA AURINKOA

2 huhtikuun, 2018

Tuntuupa hassulta katsella samaan aikaan koneen ruudulta näitä eilen otettuja keväisiä kuvia ja tällä hetkellä vallitsevaa säätilaa tuosta viereisestä ikkunasta. Yön ja aamun aikana on satanut ihan mahdoton määrä lunta eikä loppua näy. Täytyy olla superkiitollinen, että saimme rauhassa nautiskella auringosta sekä keväisestä tunnelmasta, koska nyt niistä ei ole enää tietoakaan. Olin tässä jo suunnitellut hakevani varastosta keväisempiä takkeja esille, mutta sen voi nyt ainakin hetkeksi unohtaa. Ei tässä auta muuta kuin psyykata itseään, jotta ei antaisi tämän ”takatalven” harmittaa liikaa. Eihän tälle minkään mahda!

Pääsiäinen on onneksi kulunut tosi rennoissa merkeissä ja joka päivä (tätä päivää lukuun ottamatta…) ollaan istuskeltu terassilla fiilistelämässä ja viihdytty muutenkin ulkona. Ollaan syöty todella hyvin, saunottu sekä katseltu ennätysmäärä leffoja ja sarjoja. Voi siis todellakin sanoa, että akut on nyt ladattu huomenna starttaavaa arkea ajatellen!

Kuvituksena tosiaan ihanaa keväistä tunnelmaa eiliseltä ja aina yhtä symppiksiä maisemia Porvoon vanhasta kaupungista ♥

Toivottavasti teilläkin on ollut rentouttava pääsiäinen!

 

– Janni

2 Comments

  • Reply Emilia 2 huhtikuun, 2018 at 12:43 pm

    Ihastelen sun kuvia sekä täällä että instan puolella, ei voi kun ihailla missä maisemissa siellä saatte olla <3 Taitaa olla eka kerta kun sun blogia vasta kommentoin, aina jäänyt vaan ihasteleen kuvia, nyt ryhdistäydytään myös kommentoinnin puolella! 🙂

    • Reply Janni 2 huhtikuun, 2018 at 12:51 pm

      Voi kiiitos tuhannesti ja ihanaa, että kommentoit!! <3 Porvoo on kyllä ihana ja tykkään tosi paljon kaupungin tunnelmasta! Toivottavasti sulla on ollut kiva pääsiäinen!

    Leave a Reply