MUSTA TRENSSI

3 huhtikuun, 2018

Pääsiäisen ajalta plakkariin kertyi useammatkin asukuvat ja nämä taitavat olla lauantailta. Kuvissa näkyvä musta trenssi on roikkunut ainakin pari vuotta jo käyttämättömänä kaapissa, mutta en ole jotenkin raaskinut noin klassisesta takista luopuakaan. Viikonloppuna se tuli vastaan pienen keväsiivouksen yhteydessä ja ajattelin, että jospa sen aika vihdoin olisi. En oikeastaan osaa edes sanoa, että miksi se ei aikaisemmin ole päässyt käyttöön, mutta mulla on jotenkin sellainen kutina, että tänä keväänä asia tulee vihdoin korjattua. Tykkäsin ainakin itse tosi paljon tästä ensimmäisestä yhdistelmästä!

takki Lindex // neule Wood Wood // farkut Gina Tricot // Laukku 3.1 Phillip Lim // aurinkolasit Ray-Ban

Kivaa pääsiäisen jälkeistä arkeen paluuta kaikille!

 

– Janni

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply Saara 4 huhtikuun, 2018 at 6:13 am

  Täydellinen trenssi<3

  • Reply Janni 4 huhtikuun, 2018 at 8:46 pm

   Kiiitos!! 🙂

 • Reply riiri 5 huhtikuun, 2018 at 4:02 pm

  Ihana asu ja kivaa vaihtelua!

  • Reply Janni 5 huhtikuun, 2018 at 11:17 pm

   No jep! Samaa mieltä 🙂 Kiitos!

  Leave a Reply