SUUNNITELMAT UUSIKSI

8 huhtikuun, 2018

Tämän viikonlopun suunnitelmat menivät hieman uusiksi ja menojen peruuntumisen vuoksi vietettiinkin rentoa lauantaita kotimaisemissa. Onneksi ulkona paistoi taas aurinko ja päästiin nauttimaan keväisestä säästä. Fiilisteltiin kotona rauhallista vapaapäivää, käytiin kaupungilla ja tehtiin herkkuruokaa. Joonaksen serkku on ollut tässä meillä koko viikonlopun kylässä ja ollaan vietetty aikaa yhdessä sekä naurettu vatsat kippurassa milloin millekin toistaan järjettömämmille jutuille.  Huomenna olisi sitten vuorossa siskon synttärikahvit!

takki Bik Bok // neule Lindex // housut Gina Tricot // kengät Adidas // hattu Brixton // laukku DKNY

Aurinkoista sunnuntaita!

– Janni

You Might Also Like

2 Comments

  • Reply heini 9 huhtikuun, 2018 at 9:03 am

    Hei mikä malli aurinkolaseissa?

    • Reply Janni 9 huhtikuun, 2018 at 8:57 pm

      RB 3548N 🙂

    Leave a Reply