AINA YHTÄ IHANA VALO

10 huhtikuun, 2018

Viikonloppuna ihasteltiin valon määrää, mikä tuntuu aina tähän aikaan vuodesta jotenkin niin käsittämättömän mahtavalta – saa herätä aamulla täyteen kirkkauteen ja aurinko tulvii ikkunoista sisään – IHANAA. Ainoa huono puoli on kaikki se pöly, jonka auringon säteet kotona paljastavat. Koko ajan huomaa jotain siivottavaa ja kyllähän se tosiaan jo aika olisikin kunnon kevätsiivoukselle. Me ei itseasiassa viime aikoina pesty ikkunoita ollenkaan ja nekin ovat auringon paistaessa aika hurjassa kunnossa. Täytyy tässä viikon aikana nyt yrittää puunailla paikkoja ja se ikkunoiden pesu voisi olla sitten viikonlopun projekti! Joko te olette laittaneet kodit kevätkuntoon?

Näissä viikonlopun aikana napatuissa kuvissa koti on vielä ennallaan, mutta eilen kävin ostamassa muutamia uusia keväisiä tyynynpäällisiä sohvalle. Ihan kuin niitä ei muutenkin olisi jo aivan riittämiin, mutta tyynynpäällisiä vaihtelemalla on vaan niin kiva ja ennen kaikkea helppo vaihdella kodin ilmettä fiiliksen mukaan. Tällä kertaa mukaan tarttui itsellenikin vähän yllätykseksi oranssia väriä ja sitten perinteistä mustavalkoista sen rinnalle. Uusia kotikuvia tulossa varmasti pian!

 

Lisää koti- ja sisustusaiheisia postauksia löytyy täältä!

– Janni

You Might Also Like

8 Comments

 • Reply SofiaEmilia 10 huhtikuun, 2018 at 10:16 am

  Miten ihania kuvia! <3 Mä just eilen siivosin koko kämpän, tosin ikkunoihin en vielä koskenut, hah 😀 Se on vaan niin epämiellyttävää puuhaa.

  • Reply Janni 11 huhtikuun, 2018 at 2:18 pm

   Oi ihanaa, että oot saanut kuitenkin laitettua päällisin puolin paikat kuntoon!! Joo ikkunoiden pesu ei kyllä kuulu meikäläisenkään suosikkeihin 😀 Mut onhan se tehtävä kuitenkin! Ja kiiitos 🙂

 • Reply Kiira 10 huhtikuun, 2018 at 7:25 pm

  Moi Janni! Tää kysymys ei liity millään tavalla postaukseen, mut kelasin olevan helpompaa kommentoida tähän ku kaivella sairaan vanhoja postauksia. Muistan joskus ikuisuusikuisuus sitten kun Jeti oli pienempi, teillä oli ongelmia sisäsiisteyden kanssa. Mulla on tällä hetkellä 10kk ikäinen bichonpentu, joka ei meinaa kanssa oppia sisäsiistiks. Satutko sä muistamaan mikä teillä auttoi sillon? Vähän long shot mut jotenki muistin sun joskus sillon puhuneen aiheesta!

  • Reply Janni 11 huhtikuun, 2018 at 2:22 pm

   Moi! No joo siitä on tosiaan jo lähemmäs 9 vuotta, kun tämä aihe on ollut meillä ajankohtainen, joten täytyy sanoa, että sulla on hyvä muisti!! 🙂 Siihen ei auttanut mikään muu kuin se, että käytettiin vaan koiraa jatkuvasti ulkona, eikä luovutettu asian suhteen. Kehuttiin aina, kun teki tarpeet ulos ja sitä rataa. Ei siis käytetty mitään sen kummempia konsteja! Jeti oppi sinänsä sisäsiitiksi suht nopeasti muuten, mutta teki silloin tällöin varmaan ensimmäisen vuoden ajan pissoja sisään just esim, sohville, sängylle ym.. tuntui, että se oli ehkä enemmän jotain ”mielen osoittamista” tai rajojen kokeilua, kun kuitenkin selvästi tiesi, että se on väärin ja tarpeet kuuluisi tehdä ulkona. Tästä nyt ei ehkä ollut apua, mutta tsemppiä ja kärsivällisyyttä 🙂 Eiköhän se siitä!

 • Reply Mira 17 huhtikuun, 2018 at 3:23 pm

  Tää ei liity mitenkään mihinkään, mutta vikassa kuvassa kasvi näyttää näyttävän keskaria 😀 What has been seen, cannot be unseen….

  • Reply Janni 18 huhtikuun, 2018 at 8:42 am

   Hahah okei 😀 Ei ole kyllä tullut mieleen! 😀

 • Reply Laura 18 huhtikuun, 2018 at 7:16 am

  Moikka!

  Muistatko tarkasti mitkä valokuvakehykset teillä on tuossa tauluhyllyllä?

  Meillä samat hyllyt käytössä ja tuntuu että tarjolla on vain liian painavia ylsilöitä jolloi pelkää että koko hylly romahtaa alas 😅

  • Reply Janni 18 huhtikuun, 2018 at 8:41 am

   Moikka! Noi on ikean sellaiset superkevyet 🙂 Oiskohan FISKBO…? Joo tohon ei kyllä liian painavia voi laittaa!

  Leave a Reply