KEVÄÄN PARHAITA JUTTUJA

11 huhtikuun, 2018

Kevään alkaessa ehdottomasti yksi parhaista asioita on talvikenkien heittäminen varaston perukoille. Innolla ne tietenkin tulee taas kaivettua sieltä esiin loppusyksyllä, mutta on ihanaa päästä kunnolla vaihtamaan kevyempiin popoihin, kun lumet alkavat olla kokonaan sulaneet. Meikäläinen on siis heittänyt lämpimät Timssit jo talviteloille, mutta korvaamaan on tullut tuo kevyempi kevätversio. Kenkien muotoilu on klassinen, mutta valkoinen pohja ja muutenkin äärimmäiset kevyet materiaalit viestivät keväästä. Näittekin aikaisemmin mulla saman kengän jo harmaan sävyisenä täällä.

Kuvissa pääsiäisen pyhiltä peräisin oleva äärimmäisen rento asu!

takki Monki // huppari Russell // housut Zara (ikivanhat) // kengät Timberland

 

– Janni

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply