4 x KEVÄÄN SUOSIKIT

18 huhtikuun, 2018
  1. Kevät etenee vauhdilla ja ajattelin laittaa jakoon muutamat omat suosikkini sesongin pukeutumiseen liittyen. Oma pukeutumisinspiraationi on ollut pitkästä aikaa viime aikoina nousussa, kun ilmatkin ovat alkaneet vihdoin lämpenemään!

1. Ensimmäisenä suosikkina on pakko mainita kaikki ihanat pienet värikkäät laukut, jotka ovat mahtavia piristyksiä muuten simppeliin tyyliin. Erityisesti punainen ja keltainen väri miellyttää silmää superpaljon ja olenkin vakavasti harkinnut tuota The Kooplesin Emily -laukkua nimenomaan tuossa keltaisessa värissä. (oikean alakulman kuva)

2. Olen fiilistellyt platform -tennareita jo vuosien ajan, mutta tänä keväänä ihastus niihin on noussut taas korkeampiin sfääreihin. Convereseja ei ole tullut käytettyä oikein muutamaan vuoteen, mutta viime viikolla tilasin Zalandolta itselleni vasemman alakulman korkeapohjaisen version klassisista allstarseista.

3. Kaksiosaiset matchaavat setit niin yksivärisinä kuin erilaisilla kuoseillakin varustettuna. Ruudullinen puku multa jo löytyykin, mutta sen lisäksi joku tuollainen pastellisävyinen olisi superjees. Omaan tyyliini yhdistäisin puvun mieluiten tennareihin, jolloin kokonaisuudesta tulee sopivan rento!

4. Trenssit! Tämäkin on jo sen tason klassikko, että en usko trenssitakin olevan ikinä mitenkään epätrendikäs valinta. Nyt tänä keväänä olen itse taas pitkästä aikaa himoinnut sitä perinteisetä beigeä tai kamelin väristä trenssitakkia. Musta minulta löytyy, mutta en ole koskaan löytänyt täydellistä vaaleaa trenssiä, vaikka muutamia minulla on vuosien varrella ollutkin. Tällä hetkellä kaapista ei löydy yhtäkään, mutta ehkä tänä keväänä se täydellinen löytyy!

Kolahtaako samat jutut vai mitä suosikkitrendejä teillä on tänä keväänä? 🙂

 

– Janni

No Comments

Leave a Reply