PERINTEINEN SUNNUNTAI

22 huhtikuun, 2018

Sunnuntai on yleensä meidän päivä, kun saadaa Joonaksen kanssa viettää aikaa rauhassa kahdestaan. Muina päivinä viiletetään molemmat milloin missäkin, mutta yleisesti ottaen sunnuntait pyhitämme rennolle meiningille. Niin myös tänään, kun ollaan pientä kahvilavisiittiä lukuun ottamatta vietetty päivää ihan vaan kotona. Tehtiin herkkuaamiaiset, katsottiin pari leffaa ja kohta aletaan grillaamaan, vaikka tuolla ulkona onkin aika pirun kylmä!

Lainasin tuota kuvissa näkyvää vihreää hupparia Saralta eilen ennen terassille lähtöä, sillä olin sonnustautunut vallitsevaan säähän nähden aivan liian keväisiin vaatteisiin. Tykästyin tuohon kyseiseen Asenteen huppariin niin paljon, että oli pakko vetää se päälle myös tänään. Tuo vihreän sävy on täydellinen ja miesten M-koko just sopivan rento päällä. Tästä tuli itseasiassa mieleen muisto vuosien takaa, kun maanittelin joskus 7.luokalla Saran lainaamaan mulle kallisarvoista MicMacin vaaleanpunaista fleecehuppariaan. Sara suostui lopulta pyyntööni, mutta vannotti, että huppari pitäisi palauttaa heti seuraavana päivänä. En kuitenkaan millään malttanut palauttaa fleeceä, vaan vedin sen seuraavana päivän kouluun päälle silläkin uhalla, että kiinnijäämisen mahdollisuus oli täydet 100% – olimmehan kuitenkin samalla luokalla… Muistan, että Sara ei tykännyt tästä tempauksestani silloin ollenkaan ja saatiin tapauksesta pieni sanaharkkakin aikaiseksi. Saa nähdä tuleeko kohta vihaista viestiä, jos Sarppa bongaa nämä kuvat – kääk!

 

– Janni

No Comments

Leave a Reply