ONNENKANTAMOINEN

24 huhtikuun, 2018

Anine Bingin Gina Tricot:lle suunnittelema mallisto tuli myyntiin pari viikkoa sitten. Mallisto oli täynnä superkivoja juttuja, mutta yksi tuote oli sellainen, johon iskin silmäni oikein tosissaan. Kyseessä tietenkin erilaisin merkein varustettu armeijanvihreä rotsi, joka myytiin loppuun ensimmäisten joukossa. Harmi juttu, mutta kerkesin jo tyytyä kohtalooni, kunnes sitten satuin avaamaan suuni oikeassa kohdassa. Lopulta pienen onnenkantamoisen kautta sain kuin sainkin oman rotsini PR-toimiston kautta – jeee! En tiedä voisiko tuo kuvissakin näkyvä vihreä takki olla enää enempää meikäläisen näköinen! Vai mitä mieltä te olette?

takki Anine Bing x Gina Tricot // t-paita Other Stories // farkut H&M // kengät Timberland

 

– Janni

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply