SÄVY SÄVYYN

3 toukokuun, 2018

Vielä löytyy asukuvia viime viikonlopulta. Ostin jo joskus talvella tuon Addun täydellisen rennon ja ihanan sävyisen hupparin, enkä voinut vastustaa, kun keväällä löysin superstarit samassa sävyssä – SOLD! Kenkien malli on vielä se täydellinen paksummalla pohjalla varustettu versio Superstareista, jotka multa löytyy jo myös valkoisena. Tämä kuvissa näkyvä tyyli edustaa muutenkin aika lähelle sitä, miten pukeudun varmasti yli puolet ajasta. Rentoja farkkuja, kivoja tennareita, pehmoisia huppareita ja hiukset vedetty nutturalle. Tykkään myös äärimmäisen paljon noiden Ginan farkkujen melko täydellisestä vaaleansinisen sävystä ja niihin tuntuu olevan helppo yhdistää melkeinpä mitä vain.

Jotenkin näissä kuvissa on ihan super syksyinen fiilis, vaikka ne onkin otettu vain muutama päivä sitten huhtikuun viimeisinä päivinä. Ehkäpä pian saadaan taas niitä aurinkoisia päiviä!

takki Pull&Bear (vanha) // huppari Adidas // farkut Gina Tricot // kengät Adidas

 

– Janni

You Might Also Like

2 Comments

  • Reply Mirkku 4 toukokuun, 2018 at 6:24 am

    Hei, kivan näköinen asu. 🙂 Mikähän mahtaa olla farkkujaen mallin nimi?

    • Reply Janni 4 toukokuun, 2018 at 9:55 am

      Kiitos paljon! Yritin löytää noita Ginan sivuilta, mutta tuloksetta. Nämä ovat kyllä ihan kevään uutta mallistoa 🙂 Tsekkaan kotona ja palaan tähän!

    Leave a Reply