VAALEAMPAA HIUSTA

4 toukokuun, 2018

Viime viikolla koin saman vanhan pähkäilyn ennen kampaamokäyntiä – värjätäkö tummemmaksi vai vaalentaa lisää? Tavoitteena oli siis saada värin freesausta sekä tasoittaa hapsottavia latvoja. Tuo värin kanssa kamppailu on aina yhtä haastavaa, mutta lopulta päädyimme viime kerran tavoin taas raidoittamaan hiuksia tummemmaksi värjäämisen sijaan. En osaa edelleenkään sanoa, että tykkäänkö itselläni enemmän tuollaisesta vaaleammasta sävystä vai sitten ihan tummanruskeasta. Tummanruskeat hiukset näyttävät aina paljon kiiltävimmiltä ja terveemmiltä verrattuna vaalennettuun/raidoitettuun fledaan. Toisaalta sitten taas tuo vaaleampi sävy on niin paljon luonnollisempi sekä myös kasvoja vasten paljon pehmeämpi. Toki tuo vaaleampi ruskea on myös lähempänä omaa hiusteni sävyä, eikä tyvikasvu erotu siitä juuri nimeksikään, jonka takia se vetikin pidemmän korren taas tällä kerralla. Kuten sanottu, niin hiuksien vaalennus tapahtui runsaalla raidoituksella ja lopputulos viimeisteltiin sävyttämällä hiuksia pesupaikalla. Vaalennuksen yhteydessä tehtiin myös Olaplex -hoito, joka suojaa hiuksia vaalennuksen aiheuttamilta suurimmilta kärsimyksiltä!

Tuttuun tapaan hiukseni loihti kuntoon luottokampaajani Johanna, joka työskentelee kampaamo Saxcéssa Helsingin Viiskulmassa. Johannan taitoihin on tullut turvauduttua jo useamman vuoden ajan ja siksi olenkin nyt vähän hätää kärsimässä – Johanna jää nimittäin pian äitiyslomalle ja tämä oli nyt viimeinen käyntini hänen luonaan pitkiin aikoihin. Olen varmaan aikaisemmin täälläkin kertonut jonkin asteisesta kampaamokauhustani, josta ei tosin nyt moniin vuosiin ole tietoakaan, koska olen ollut niin äärimmäisen tyytyväinen Johannan asiakkaana. Tiedän, että hyviä ammattitaitoisia kampaajia on varmasti paljon, mutta kyse on kuitenkin paljon muustakin. On ollut niin siistiä, kun Johanna on oppinut tietämään oman makuni ja hänen työnsä laatuun on aina voinut luottaa 100%, mikä ei todellakaan ole mikään itsestään selvyys. Ja jep – I know – ne ovat vain hiukset, mutta mulle tämä vain tuppaa olemaan tärkeä asia!

Mun mielestä väristä tuli superhyvä!

Mitä siellä tykätään?

Psst. Johannalle kerkeää kuitenkin varata vielä aikoja!! Sen voi tehdä netin kautta täällä tai soittamalla numeroon: 040 187 8987. Voin suositella äärimmäisen lämpimästi, vaikka se nyt varmasti on tullut ilmi jo tässä vuosien saatossa!

Kampaamokäynti saatu yhteistyönä veloituksetta.

 

– Janni

4 Comments

 • Reply Annie 4 toukokuun, 2018 at 8:55 am

  Mun mielestä tosi kivat ja sopivat varsinkin nyt kesää kohti! 🙂 Sitten syksyllä/talvella ehkä tummempi saattaa näyttää taas freshimmältä 🙂

  • Reply Janni 4 toukokuun, 2018 at 9:56 am

   Totta!! Ja oon kyllä kans itse nyt tosi tyytyväinen 🙂

 • Reply Kp 6 toukokuun, 2018 at 9:13 pm

  Tosi nätti väri, sopii sulle! Mistähän muuten tuo kiva farkkutakki?

  • Reply Janni 7 toukokuun, 2018 at 10:02 am

   Kiiiitos <3 farkkutakki on ikivanha Leviksen rotsi, jonka oon ostanut itse kirppikseltä!

  Leave a Reply