ALL BLACK

6 toukokuun, 2018

Eilen juhlittiin ystävän valmistujaisia isolla porukalla Helsingissä. Paikalla oli iso määrä tuttuja kasvoja ja paljon myös uusiakin tuttavuuksia. Aurinkoinen ja lämmin keli toi vielä oman lisänsä muutenkin äärimmäisen ihanaan tunnelmaan. Juhlille varattu tila toimi todella loistavasti ja myöhemmin illalla meno jatkui Kuudennen linjan räppibileissä – BEST. Bassojen jyske tuntuu tärykalvoissa edelleen, mutta olipahan ihan pirun hauska ilta hyvässä seurassa. Päätin eilen pitkän pohdinnan jälkeen lähteä liikkeelle autolla ja näin ollen täällä on juhlimisesta huolimatta herätty tänään kohtuullisen virkeänä uuteen päivään!

Eilisen asuvalinta tuli tehtyä melkoisella intuitiolla ennen juhliin lähtöä. Olin alunperin miettinyt, että olisi kiva pukea jotain muuta kuin mustaa, mutta kuvatkin jo kertovat, että se ei ihan toteutunut. Kokomustalla siis mentiin ja korkkareiden sijaan puin jalkoihini Vansit, joilla oli aika paljon mukavampi tampata Kutosen tanssilattialla räppibiittien tahdissa!

nahkatakki second hand // paita Gina Tricot // housut nelly.com // kengät Vans // laukku DKNY

Tänään olisi tarkoitus viettää rentoa sunnuntaipäivää, joka on jo alkanut aika lupaavasti. Huomenna olisi vielä työpäivä edessä ja sitten Tokiooooon – KÄÄÄK!

Kuvat: Kaisa Turunen

 

– Janni

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply Ilona 8 toukokuun, 2018 at 8:39 pm

  Kokomustaa tulee käytettyä itse ihan liian harvoin! Sopii sulle tosi hyvin 🙂

  Ilona / https://stalkkaamunelamaa.blogspot.fi

  • Reply Janni 9 toukokuun, 2018 at 12:31 pm

   Kiitos paljon Ilona!! 🙂 Kokomusta on aika varma valinta!

  Leave a Reply