TEKISI MIELI TIRAUTTAA PARI KYYNELTÄ

14 toukokuun, 2018

En kestä miten ihanaa, että kesä oli saapunut Suomeen meidän Tokion reissun aikana! Eilen saatiin kokea ihana lämmin hönkäys, kun astuttiin lentokoneesta ulos Helsinki-Vantaalla. Yleensähän tämä ilmiö tapahtuu juurikin siellä kohdemaassa ulos astuessa, mutta joskus se voi kai käydä tällä tavalla toisinkin päin. Kotiin on toki aina ihana tulla, mutta kyllä tällainen hellesää tekivät kotiinpaluusta vieläkin parempaa. Parin viime yön aikana on tullut nukuttua muutama hassu tunti ja fiilis on tänään ollut jokseenkin ”jetlaginen”. Toisaalta sitten taas tuo kesäinen sää on pitänyt hymyn kasvoilla ja oli ihanaa aloitella työpäivää tänään kotitoimistolla auringossa ennen työpaikalle lähtöä. Läppäristä jäi aamun aikana jopa rusketusrajat meikäläisen reisiin .:D

Töiden jälkeen jatkettiin auringossa paistattelua omalla pihalla ja Joonas teki meille ihan tajuttoman hyvät vuohenjuustosalaatit. Syötiin tietenkin ulkona ja fiilisteltiin ilta-aurinkoa sekä vihreän värin saanutta luontoa pihan ympärillä. Joillakin menee varmaan hieman yli hilseen tämä intoiluni hellesään suhteen, mutta en vaan voi sille minkään, että tekisi melkein mieli tirauttaa muutama kyynel sen ansiosta!

Sanokaa nyt pliis, että joku muukin on aivan totaalisen intopiukeana tästä kesän yllättävästä saapumisesta?

 

–  Janni

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply Milla 15 toukokuun, 2018 at 7:20 am

  Kyllä, ihana että on hellettä vihdoinkin 🙂
  Edes vähän aikaa, loppuviikoksi lupaili sadetta ainakin kotkaan päin.
  Toisaalta sekin käy niin luonto sää vettä vähän 🙂
  Mutta kyllä se helle saa sitten tulla takaisin kiitos.

  • Reply Janni 15 toukokuun, 2018 at 3:11 pm

   No vesi ei haittaa, jos lämpö säilyy edes jollain tasolla :)) On tämä kyllä ihanaa!

  Leave a Reply