KEHUJA TUNTEMATTOMILTA

17 toukokuun, 2018

Ihanasta kesäsäästä on tullut oltua erityisen onnellinen myös puketumisenkin osalta. Vihdoin saa taas kulkea paljain säärin ja valjastaa käyttöön kaikki pitkään kapin perällä lojuneet mekot, hameet ja shortsit – erittäin virkistävää vaihtelua. Oma työpukeutumiseni on jo jonkin aikaa noudattanut aika tylsää kaavaa, mutta näillä keleillä oma inspiraationikin pukeutumiseen on täysin eri. Eilen päälle valikoitui aika kesäinen setti ja iloisen värinen hame keräsi kehuja jo työmatkalla kahdelta tuntemattomalta metrossa – siitä tuli ihanan positiivinen fiilis. Pitäisi muistaa enemmän itsekin heitellä kehuja muille, kun jotain hyvää sanottavaa tulee mieleen!

t-paita Anine Bing for Gina Tricot // hame Monki // kengät Adidas Gazelle // aurinkolasit Ray-Ban

 

– Janni

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply Liv 18 toukokuun, 2018 at 4:48 am

  Love the stripes!

  Liv

  http://livforstyle.net

 • Reply Janni 18 toukokuun, 2018 at 10:30 am

  Thanks!! Me too 🙂

 • Leave a Reply