EI VOI KUIN HYMYILLÄ

25 toukokuun, 2018

Viikko on vierähtänyt taas ihan supernopeasti ja nämä tämän postauksen kuvat ovatkin jo viikon takaa. Sopivat silti tunnelmaltaan hyvin myös tähän päivään; viikonloppu alkamassa, kivaa ohjelmaa tiedossa ja säätiedotus lupailee aurinkoa sekä lämpöä. Eikai tässä voi kuin hymyillä!

Tuskin on jäänyt kenellekään epäselväksi vuosien varrella, että rakastan harmaita collegepaitoja ja huppareita. Kaupoissa silmäni nauliintuvat melkein aina ensimmäisenä kaikkeen harmaaseen pehmoiseen ja over size -malli on aina plussaa. Kuvissa näkyvä aito vanha Vassar Collegen paita löytyi Tokiosta yhdestä mahtavasta second hand kaupasta. Siinä on mielestäni täydellinen malli ja ajanpatina on tehnyt sen äärimmäisen pehmeäksi. Tokiossa tuli shoppailtua loppujen lopuksi tosi vähän, mutta tuntuu että ne pienetkin ostokset olivat toinen toistaan parempia löytöjä!

Ihanaa ja aurinkoista kesäviikonloppua kaikille!

 

– Janni

2 Comments

  • Reply Sohvi 3 kesäkuun, 2018 at 9:51 am

    Mistä nämä ihanat housut?😍

    • Reply Janni 3 kesäkuun, 2018 at 9:55 pm

      Ne on Nellyltä 🙂

    Leave a Reply