KESÄJUHLIA

28 toukokuun, 2018

Ihana kesäinen viikonloppu oli täynnä juhlia. Lauantaina juhlittiin kesäkauden avajaisia ystäväni luona Helsingissä ja sunnuntaina sitten toisen ystäväni tyttären kaksivuotissynttäreitä kotkassa. Pirskeet olivat keskenään hyvinkin eri henkisiä,  mutta sama kesäinen ja iloinen tunnelma oli molempien juhlien keskiössä. Pelkäsin hieman etukäteen, että miten selviydyn noista sunnuntaisista lasten kemuista aamuyöhön asti venyneiden aikuisten juhlien jälkeen, mutta ei tehnyt kyllä tiukkaakaan. Selvisin melkeinpä kokonaan ilman oloja ja jos nyt jotain pientä oli, niin viimeisetkin rippeet siinä kaikkosivat skidien kanssa pihalla touhuillessa. Ensi viikonloppuna jatketaan sitten samalla linjalla, kun päästään juhlimaan valmistuneita. Tiedossa on ainakin pikkusiskoni ylioppilasjuhlat sekä yhdet toisetkin valmistujaiset!

takki Anine Bing for Gina Tricot // mekko Brandy Melville // laukku DKNY // kengät VANS

Superkivaa ja aurinkoista alkanutta viikkoa!

– Janni

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply