LISÄÄ TÄLLAISIA MAANANTAITA

30 toukokuun, 2018

Mietiskelin toissapäivänä arki-iltana terassilla istuskellessani, että kuinka paljon hetki poikkesikaan talvella vietetystä vastaavasta. Siinä istuskeltiin kesävaatteissa joen rannassa auringon paistaessa ja lasissa kimmelteli kylmä riesling. Talvella näin kahdeksan jälkeen makailtaisi jo sohvannurkassa väsähtäneinä ja ulkona olisi ollut pilkkopimeää jo monen monta tuntia. Tämä yllättäin alkanut kesä on mahdollistanut jo niin paljon ihania asioita sekä extempore hauskanpitoa, että viime kesä on päihitetty jo näin toukokuun puolella. Ilman pitkää pimeää talvea en varmasti osaisi arvostaa tätä luksusta ollenkaan tällä tavoin ja siksi toisaalta olen siitäkin kiitollinen.

Maanantai-iltana ei siis jaksettu alkaa enää pitkän päivän jälkeen alkaa vääntää kotona ruoka ja lähdettiin ulos syömään. Fryysarinranta, yksi suosikkipaikoistamme Porvoossa ei pettänyt tälläkään kertaa. Lisää tällaisia maanantaita!

Toivottavasti tekin olette nautiskelleet!

– Janni

2 Comments

 • Reply Saranda 31 toukokuun, 2018 at 8:24 am

  Porvoo on tosi tuttua aluetta mutta näissä kuvissa se näyttää jotenkin vieläkin mielenkiintoisemmalta ja kauniimmalta paikalta. 🙂 Ja säkin oot kauniina kuten aina! 🙂

  http://www.tyhjaajatus.com

  • Reply Janni 31 toukokuun, 2018 at 10:37 am

   Joo erityisesti vanhankaupungin alue on ihana! <3 Ja kiiitos paljon!

  Leave a Reply