JUHLAT x 3

1 kesäkuun, 2018

Meikäläinen tekee varmaan parhaillaan töissä lähtöä kohti Kotkaa, kun tämä postaus näkee päivänvalon. Viikonlopun juhlinnat starttaavat siis jo tänään perjantaina, kun mennään piipahtamaan serkkuni valmistujaisjuhlilla illalla. Myöhemmin ajelen sitten vielä yöksi kotiin, mutta aamulla otan saman suunnan taas ja suuntaan juhlimaan pikkusiskoni ylppäreitä. Juhlahumussa tulee varmaan vietettyä lähes koko huominen päivä ja illalla ollaan sitten menossa muutaman ystäväni kanssa vielä ulos pitkästä aikaa Kotkassa. Sunnuntaina on vielä eräät kolmannet juhlat, joten tiedossa on superhauska, mutta varmasti myös aika rankkakin viikonloppu. Säätiedotus ainakin näyttää juhlien kannalta melko täydelliseltä!

Onko teillä valmistujaisjuhlia tiedossa viikonlopulle?

Postauksen kuvituksena asukuvia torstailta..

mekko Carlings // t-paita Monki // kengät Saucony // aurinkolasit Ray-Ban // vyölaukku Björn Borg

Ihanaa kesäviikonloppua tyypit!! ♥

 

– Janni

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply