YKSI MEKKO, KAHDET JUHLAT

3 kesäkuun, 2018

Juhlien täyteinen viikonloppu on nyt takana päin ja fiilis on väsynyt, mutta onnellinen. Viikonloppu oli täynnä juhlahumua ja tuli tavattua niin paljon kaikkia tärkeitä tyyppejä, että vieläkin hymyilyttää. Juhlaputki starttasi perjantaina serkun valmistujaisilla ja lauantaina juhlistettiin siskon ylppäreitä. Innostuttiin lähtemään parin ystäväni kanssa vielä uloskin lauantaina ja ilta venyi ihan aamuyön tunneille asti. Ilta oli aivan ihan superhauska ja olipa kiva olla pitkästä aikaa viettämässä iltaa Kotkassa. Aamuyöllä käveltiin sitten auringonnousun aikaan rantoja pitkin kotiin ja välillä oli ihan pakko pysähtyä fiilistelemään aamuyön taianomaista tunnelmaa – tyyni meri, lintujen laulu ja aamuyön aurinko, joka kajasteli merenpinnasta ♥ Sunnuntaina juhlittiin sitten vielä yllätysynttäreitä rennoissa tunnelmissa ja ihanassa hellesäässä. Täyden kympin kesäviikonloppu siis takana!

Kuvissa näkyvä Bubbleroomilta peräisin oleva mekko suoritti juhla-asun roolia niin lauantaisissa ylppäreissä kuin sunnuntaisilla synttäreilläkin. Lauantaina tosin puin mekon hieman juhlavammin korkokenkien kera ja sunnuntaina sitten taas tennareiden sekä farkkurotsin kanssa. Toimi omasta mielestäni molemmissa juhlissa ihan loistavasti!

 

– Janni

No Comments

Leave a Reply