KESÄINEN ASU JA KUULUMISIA

10 kesäkuun, 2018

Ihana kesäsunnuntai on kulunut aurinkoisissa, mutta suht väsyneissä fiiliksissä. Eilinen päivä kului nimittäin huhkiessa hommia Helsinki Half Marathonissa, joka minunkin piti alunperin juosta. Olen kuitenkin koko kevään ajan kärsinyt inhottavasti kipuilevista jaloista ja siksi tein viime viikolla vaikean päätöksen, että en tänä vuonna osallistuisi juoksuun. En ole päässyt keväällä treenaamaan juoksua oikein nimeksikään, eivätkä jalat levosta huolimatta ole edelleenkään oikein kunnossa. Ottaa päähän aika pirusti, mutta onneksi pääsin kaikesta huolimatta osallistumaan lauantaiseen tapahtumaan kuitenkin erilaisessa roolissa. En tiedä kuinka suuri osa blogini lukijoista tänä päivänä tietää, mutta työskentelen tosiaan Björn Borgilla ja olimme viime vuoden tavoin pääyhteistyökumppaneina HHM:llä. Eilinen päivä starttasi omalta osaltani superaikaisin, kun olin tapahtumapaikalla jo ennen seitsemää aamulla pystyttämässä meidän kuvauspistettä. Oli siistiä päästä aistimaan tapahtuman tunnelma alusta loppuun, tsempata kaverit matkaan ja onnitella iloisia kaikkensa antaneita juoksijoita maalissa. Sää suosi tapahtumaa parhaalla mahdollisella tavalla ja kuvauspisteellemme oli parhaimmillaan varmaan kolmenkymmenen metrin jono. Tosi onnistunut päivä kaiken kaikkiaan!

Tänään ollaan sitten taas nautiskeltu auringosta ja yritetty ottaa mahdollisimman rennosti. Olen viime aikoina kokenut pientä ahdistusta siitä, kuinka rajallinen aika onkaan. Vapaa-ajalla tekisi mieli tehdä kaikkea mahdollista ja nähdä ystäviä, mutta toisaalta taas viettää aikaa rauhassa kotonakin ja monesti nämä asiat sulkevat toisensa pois. On vain myönnettävä, että hektisen viikon jälkeen on ihanaa lojua sängyssä pitkään, syödä rauhassa hyvä aamiainen ja vain oleilla kotona sen sijaan, että olisi koko ajan säntäämässä johonkin. Välillä on parasta vain olla ja se on usein itselleni paras tapa rentoutua.  Tähän voisi toimia ratkaisuna yrittää nähdä ystäviä mahdollisimman paljon myös arkena, niin viikonlopulle ei pakkautuisi niin paljon painetta saada kaikkea mahdollista aikaan. Ehkä tähän saadaan tässä kesän aikana nyt muutosta!

Kesäiset asukuvat ovat tältä päivältä peräisin

paita Thaimaasta // shortsit Uniqlo // kengät Timberland // laukku DKNY

Kokevatko muut ikinä ahdistusta ajan rajallisuudesta? Tai painetta viikonlopuista, kun haluaisi tehdä miljoona eri juttuja ja tavata ystäviä, mutta loppujen lopuksi eniten houkuttaa omissa oloissa oleminen ja kotona rentoilu?

 

– Janni

No Comments

Leave a Reply