GRINDELWALD FIRST

18 kesäkuun, 2018

Matkan tarjosi MySwizerland – Sveitsin matkailu.

Eilen yöllä saavuttiin takaisin Helsingin kamaralle Sveitsistä ja olo on edelleen jotenkin vähän epätodellinen. Voin varmuudella sanoa, että en ole varmasti koskaan aikaisemmin elämässäni kokenut yhtä paljon vajaan viikon aikana – 6 päivän sisään mahtui lämpöasteita pakkasesta helteeseen, aktiviteetteja joogasta sekä koskenlaskusta kokkauskurssiin ja maisemat vaihtuivat vuoristonäkymistä kaupunkimaisemiin – tuntuu kuin oltaisi oltu reissussa ainakin pari viikkoa. Aikataulu oli supertiukka ja sen takia nyt hieman väsyttää, mutta ilman sitä meiltä olisi jäänyt moni asia tekemättä. Koneelle ei pahemmin kerennyt istahtaa, kun oltiin joka päivä menossa varhaisesta aamusta aina yömyöhään. Nyt jälkeenpäin näitä kuvia editoidessa tulee lähinnä ajateltua, että noissa maisemissako me todella olimme vielä pari päivää sitten. Sveitsi ylitti kaikki odotukset!

Nämä kuvat taitavat olla peräisin kolmannelta päivältä Grindewald Firstin huipulta, jossa tehtiin vaellusreissu gondolihisseiltä upealle Bachsee Lakelle. Kävelymatkan varrella näkymät olivat jälleen kerran henkeäsalpaavan kauniita ja pysähdeltiinkin useampaan kertaan ikuistamaan maisemia. Vaelluksen jälkeen tuolla oli mahdollisuus kokeilla erilaisia juttuja vaijeriradoista vuorikartingiin. Hauskin oli ehdottomasti tuo viimeisessä kuvassa oleva lintu-vaijerirata, jonka kyytiin mahtui kerralla 4 ihmistä. Siihen meidät vaan sidottiin roikkumaan ja kohta mentiin hirveää kyytiä vuoren reunalta toiselle – tuntui ihan kuin olisi lentänyt oikeasti!

– Janni

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply