EDESSÄ RENTO JUHANNUS

21 kesäkuun, 2018

Ai että mä odotan jo huomista!! Erityisesti sitä, että saan nukkua pitkään ja herätä omia aikoijani juuri silloin, kun siltä tuntuu. Sitä ei nimittäin ole tapahtunut ainakaan reiluun pariin viikkoon ja sen on kyllä tällä viikolla aamuisin huomannut, kun aamuherätykset ovat käyneet yhä hankalammiksi. Meillä ei ole tänä vuonna juhannukseksi mitään sen kummempia suunnitelmia ja sekin on ihanaa ♥ Voi vain ottaa iisisti ja mennä fiiliksen mukaan. Ennen vietettiin juhannukset aina poikkeuksetta omalla mökillä Kotkassa, mutta mökki valitettavasti myytiin pari kesää sitten. Onneksi kuitenkin samoihin aikoihin muutimme tähän nykyiseen kotiimme ja saimme oman ison pihan, jonka ansiosta ollaankin kaksi viimeistä juhannusta vietetty kotona juhannusvieraiden kera. Nyt meillä on salaojaremontti meneillään, joten omalla pihalla ei tee mieli oikein hengailla. Toisaalta remppamiehet kyllä lupailivat, että terassi saatettaisi hyvällä säkällä saada takaisin kasaan jo tänään, joten pidetään sormet ristissä!

Huomiselle juhannusaatolle meillä on siis rauhalliset suunnitelmat ja mennään ainakin Joonaksen sukulaisille viettämään aikaa. Omissa haaveissa olisi mölkkypelit pihalla, vähän viiniä, hyvää ruokaa ja lisäksi olisi ihana löytää juhannuskokko jostain illalla!

Juhannusaaton vaatetus tulee huomenna varmaankin olemaan jotain samantyylistä kuin näissä kuvissa. Kerrospukeutuminen kunniaan, jos sää todella on niin viileä kuin säätiedoite lupailee!

neule H&M // mekko Lindex // sandaalit Timberland // aurinkolasit Ivana Helsinki

Pakko muuten vähän kehua vielä noita Timberlandin Malibu Waves -nahkasandaaleja. Täydellinen klassinen malli ja pohjan muotoilu on ihan äärimmäisen hyvä ainakin omaan jalkaani. Tuntuvat pehmeiltä jaloissa ja nämä lähtevät ehdottomasti mukaan seuraavalle kaupunkilomalle,!

 

– Janni

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply