PAVLOVA RESEPTI

24 kesäkuun, 2018

Juhannus alkaa olla takanapäin ja eilen saatiin onneksi nautiskella vähän ulko ilmastakin, kun juhannusaatto sen sijaan meni visusti sisätiloissa. Juhannus meni juuri suunnitelmien mukaan sen enempää stressaamatta ja ihan vain vapaista nautiskellessa. Saatiin kuin saatiinkin oma takapihan terassi käyttöön juuri ennen juhannusta salaojaremontin jäljiltä ja siellä tuli oikeastaan hengailtua koko eilinen päivä. Koko muu piha on vielä aivan kaaoksen vallassa, mutta hyvin saatiin siitä huolimatta mölkkypelit ja muut onnistumaan!

Eilen illalla grillailtiin ihan tajuttoman hyvät safkat, joita miettiessä herahtaa edelleen vesi kielelle. Grillattua kuhaa, graavilohta, salaattia, uusia perunoita, voikastiketta ja muita lisukkeita – nam. Jälkkärin virkaa toimitti perinteinen juhannusherkku, joka on meikäläisen bravuuri (ja okei myös ainoa kakku, jonka osaan tehdä): PAVLOVA. Tälläkin kerralla kakku hupeni kovaa vauhtia ja syötiin loppuun yhdellä istumalla. Tämän kanssa on aika vaikea mennä metsään ja yleensä pavlovasta tykkäävät kaikki!

Olen jakanut pavlovareseptin blogissa jo pari vuotta sitten juhannuksena ja sen pääsette tsekkaamaan täältä!

Toivottavasti teillä on ollut ihana juhannus!

 

– Janni

No Comments

Leave a Reply