AINOA OSTOS SVEITSISTÄ

25 kesäkuun, 2018

Sveitsin reissumme supertiukan aikataulun lomassa meillä oli viimeisenä päivän puolisen tuntia vapaata aikaa kierrellä Geneven kaduilla ja päädyimme käymään muutamissa kaupoissa. Itselläni oli haaveissa löytää joku kiva mekko viimeistä iltaamme varten, mutta sen sijaan ainoa mukaan tarttunut ostos oli tuo keltainen farkkutakki. Olen etsinyt vastaavanlaista jo jonkin aikaa, mutta kaikki löytämäni versiot ovat olleet joko väärän mallisia tai sitten liian räikeän keltaisen värisiä. Tässä takissa on juuri täydellinen murrettu keltaisen sävy ja mallikin osui ihan nappiin. Jouduin siis soveltamaan viimeisen illan asuni matkalaukun kätköistä, mutta ehkäpä tuo rotsi toisaalta oli myös käytännöllisempi ostos. Se tuo niiin paljon iloa ja kesää asuihin!

takki Zara // t-paita Thaimaasta // hame H&M // kengät Timberland //aurinkolasit Karl Lagerfeld for Specssavers

Mitä mieltä olette keltaisesta rotsista?

 

– Janni

4 Comments

 • Reply Annie 25 kesäkuun, 2018 at 5:16 pm

  On kyllä jotenkin tosi ”sinun näköisesi” takki! 🙂

 • Reply Janni 25 kesäkuun, 2018 at 11:08 pm

  No joo tykkään kyllä ihan älyttömästi! 🙂

 • Reply Aleyna 29 kesäkuun, 2018 at 5:12 pm

  Upealta näytät niissä kuvissa 🙂

  • Reply Janni 1 heinäkuun, 2018 at 9:45 am

   Kiitos kovasti!

  Leave a Reply