LOMA LÄHESTYY

27 kesäkuun, 2018

Huhhuh viimeinen viikko duunia ennen kesäloman alkua ja sen kyllä huomaa! Pientä stressiä pukkaa ja hoidettavia hommia notkuu vielä listalla, mutta aika alkaa vain pikkuhiljaa käymään vähiin. Pari viimeistä päivää on edessä ja niistä ei ainakaan tule tekemistä puuttumaan.

Perjantaina olisi tarkoitus starttailla loma mieheni suvun mökillä Rantasalmella, mutta superhuono sääennuste meinaa nyt tosiaan uhata mökkireissun toteutumista. Sinne päin lupailee ainakin tällä hetkellä perjantaille niin kovaa tuulta, että pienellä veneellä olisi mahdoton päästä mökille ja sen lisäksi seurana olisi lisäksi armoton kaatosade. Lämpölukematkin jäävät sellaisiksi, että ne yhdistettynä kovaan tuuleen ja sateeseen eivät kyllä myöskään tekisi mökkireissulle oikeutta. Joonas ja muu seurue on siis jo siellä paikanpäällä ja minun olisi tarkoitus liittyä seuraan perjantaina. Ollaan nyt päätetty, että tutkaillaan tilannetta vielä huomisen ajan ja sitten tehdään päätöksiä. Olisi vaan niin ihana aloittaa loma viime vuoden tavoin samoissa järvimaisemissa!

Postauksen kuvituksena asukuvia Genevestä

mekko Gina Tricot

Onko siellä muita, jotka pääsevät aloittamaan kesälomansa nyt heinäkuun alussa? 

Kuvat: Kaisa Turunen

– Janni

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply