LOMASUUNNITELMIA

29 kesäkuun, 2018

Miten kesäloma tuntuikaan vielä hetki sitten niin kaukaiselta? Nämä viimeiset kuukaudet ovat kyllä kiirineet ihan mahdotonta vauhtia ja en melkein voi uskoa, että loma todella alkaisi olla nyt käsillä!! Tässä on nyt viikonlopun verran aikaa sisäistää tämä tosiasia ja sen jälkeen täytyy vain keskittyä ottmaan siitä kaikki irti. Monina vuosina olemme suunanneet heti loman alussa ulkomaille, mutta tänä vuonna olemme varanneet reissun vasta loman loppupuolelle. Olen jotenkin superfiiliksissä siitä, että seuraavat reilu pari viikkoa tullaan lomailemaan ihan vaan Suomessa ja tutuissa ympäristöissä, eikä heti tarvitse olla ryntäämässä mihinkään (vaikka matkustelua rakastankin)!

Listasin ylös muutamia omia kesäsuunnitelmiani. Joukosta löytyy jo lukkoon lyötyjä juttuja sekä myös suunnittelun/haaveilun tasolla olevia 🙂

– Kesäretki siskon kanssa kohteina Hanko, Fiskars ja Tammisaari. Tämä toteutetaan heti ensi viikolla ja tulemme viettämään yhden yön Tammisaaressa. Kaikki kolme paikkaa ovat meille täysin tuntemattomia, vaikka läheltä löytyvätkin!

– Tallinnan matka ystävän kanssa – joka kesän MUST -juttu ehdottomasti!

– Tulevan viikonlopun mökkireissu valitettavasti peruuntui karmaisevan sääennusteen vuoksi, mutta mökille on kuitenkin loman aikana päästävä ainakin pariksi yöksi. Joonaksen suvun mökki Rantasalmella on aivan ihana!

– Haaveissa olisi tänä kesänä päästä käymään myös Suomenlinnassa, kun ei viime vuonnakaan tullut siellä käytyä!

– Kerran kesässä on päästävä Linnanmäelle ja mulle lyötiin tänään juuri sopivasti käteen kaksi ilmaista ranneketta erään yhteistyökumppanimme toimesta – JES!!

– Olen päättänyt jossain vaiheessa lomaa pitää ainakin kahden päivän mittaisen sometauon. Olen viime aikoina huomannut tuijottavani ruutua koko ajan vain entistä enemmän ja se on alkanut aika ajoin ahdistamaan. Jotenkin ajatuskin parin päivän totaalisesta irtautumisesta tuntuu aika kutkuttavalta ja nyt pitäisi vain päättää, että milloin toteutan tämän!

– Tuon ensimmäisenä mainitun pienen Suomi-roadtripin lisäksi kiinnostaisi myös muutkin kaupungit kotimaassa – ehkä vastaavan reissun voisi tehdä myös vaikkapa Turku-Naantali -akselilla?

– Luvassa on myös yhdet häät, joissa saamme pikkusiskoni kanssa kunnian toimia morsiusneitoina. Siitä tulee varmasti hauskaa!

– Niin paljon rentoja terassi-iltoja ja ulkona syömistä kun vain mahdollista!

– Toivon näkeväni mahdollisimman paljon ystäviä ja aion sopia ainakin useammat aamupala-/lounastreffit tuleville viikoille.

– Loppulomasta suuntaamme Italiaan. Lennämme ensin Venetsiaan, jossa vietämme pari päivää ja sen jälkeen suunnataamme jonnekin hieman rauhallisimmille seuduille. Omissa haaveissani olisi pieni roadtrip, jonka aikana voisimme koukata tsekkaamassa myös Sloveniaa!

– Heinäkuun lopussa perinteiset Kotkan meripäivät – siellä on tullut pari poikkeusta lukuunottamatta oltua joka kesä ja jotenkin tuo heinäkuun viimeinen viikonloppu Kotkassa vain kuuluu olennaisena osana omaan kesääni!

– Myöhemmin loppukesästä suuntamme taas tutulla jengillä Blockfesteille, kuten jo useampana vuotena aiemminkin. Blockit ovat aina hyvä sinetti kesälle elokuun lopulla!

Sellaisia suunnitelmia ja haaveita nyt päällimmäisenä mielessä 🙂 Päätavoite on lomalla kuitenkin yksinkertainen: rentoutuminen ja hetkessä eläminen!

 

– Janni

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply