SATEINEN MAANANTAI

2 heinäkuun, 2018

Ensimmäinen lomapäivä ja vettä sataa taivaan täydeltä – tietenkin. No, ainakin tuo sää antaa mahdollisuuden hyvällä omalla tunnolla jäädä loikoilemaan kotiin, keittää vähän lisää kahvia ja laittaa Netflix pyörimään. Aloitettiin muutama päivä sitten katsomaan uudestaan vanhaa lemppariamme Sons of Anarchya ja kohta siirrytään jo toiselle tuotantokaudelle. Omituista, että miten hyvin sarjan tapahtumat on voinut muutamassa vuodessa unohtaa, mutta hyvä niin, sillä se tekee tietenkin sarjan uudelleen katsomisesta vielä parempaa!

En ole pitkään aikaan julkaissut kotikuvia blogissa, sillä jossain vaiheessa tuntui, että jokainen nurkka kodistamme alkoi olla jo nähty. Eipä täällä tosiaan mitään kummempia muutoksia ole nyttenkään tapahtunut, mutta innoistuin aamulla pitkästä aikaa räpsimään muutamia kuvia. Jotkut huonekalut ovat vähän vaihtaneet paikkaa, mutta mitään uutta ei ole tullut ostettua ja hyvä niin. Olemassa olevien tavaroiden paikkoja vaihtelemalla, uusilla viherkasveilla sekä tekstiilejä päivittelemällä saa jo kivaa pientä muutosta aikaan!

Tältä näytti sateinen maanantaiaamu meillä–

Ihanaa viikkoa kaikille!

 

– Janni

You Might Also Like

6 Comments

 • Reply Vaahtokarkki 6 heinäkuun, 2018 at 8:56 am

  Teillä on todella kaunis koti, pidän sen tunnelmasta paljon. Kiva katsella kuvia ja saada inspiraatiota niistä. Viherkasveja olenkin hankkinut aika paljon lisää. Nämä sadepäivät ovat ihan kivojakin, oltiin kuukausi Espanjan kuumuudessa, niin ei sinänsä harmita tämä vaihtelu 🙂

  • Reply Janni 8 heinäkuun, 2018 at 6:41 pm

   Voi kiitos paljon – ihanaa kuulla! Ja oi Espanja on ihana <3 toivottavasti hyvät säät palaavat tänne Suomeenkin pian!!

 • Reply Sonja 7 heinäkuun, 2018 at 8:24 pm

  Ihana koti! Osaatko kertoa tuosta olohuoneen lattiasta, onko se laminaatti vai mikä? ja jos tiedät mistä se on vai oliko valmiina jo kun muutitte.. En muista yhtään teittekö remonttia tuohon vai ette. Näyttää tosi hyvältä!

  • Reply Janni 8 heinäkuun, 2018 at 6:38 pm

   Kiiitos! Se on laminaatti ja laitettiin se tosiaan remontin yhteydessä, kun muutettiin 🙂 Kronoflooring on merkki, mutta en muista enää tarkemmin :/

 • Reply Mariima 15 heinäkuun, 2018 at 11:25 am

  Heippa Janni! Ihastuin noihin sohvatyynyihin, haluaisitko kertoa mistä olet nuo oranssit ja mustavalkoiset hankkinut? Kivaa kesää! 🙂

  • Reply Janni 15 heinäkuun, 2018 at 10:13 pm

   H&M Homelta! 🙂

  Leave a Reply