SUOMEN KESÄN UNIVORMU

3 heinäkuun, 2018

Eilen ei annettu sateen lannistaa mieltä ja lähdimme siitä huolimatta kaupungille, vaikka olinkin uhonnut viettäväni koko päivän Netflixin parissa neljän seinän sisällä. Ihan hyvinhän ulkona pärjäsi, kun oli asianmukainen varustus päällä. Ei tosin taidettu kastua kertaakaan, vaikka siihenkin oli tullut varauduttua.

Tänään suunnataan siskon kanssa Hanko-Tammisaari -reissulle ja täytynee varmaan taas pakata sadetakit mukaan, kun tuota säätiedotetta tutkailee. Huomisen keli näyttäisi hieman lupaavammalta, mutta toivottavasti nyt ei tänäänkään sataisi kaatamalla ihan koko päivää. No oli miten oli, niin eiköhän tästä hauska retki ole tulossa. Yövytään yksi yö Tammisaaressa ja mitään sen kummempia suunnitelmia meillä ei oikeastaan olekaan. Saa vinkata jotain kivoja, kahviloita ja ravintoloita sekä muuta tekemistä Hanko-Tammisaari akselilla!

sadetakki Gina Tricot // raitapaita Uniqlo // farkut Karve Denim // kengät Saucony // vyölaukku Björn Borg

– Janni

No Comments

Leave a Reply