MÖKILLÄ

8 heinäkuun, 2018

Somea seuraamalla tuntuu, että koko muu Suomi on ollut tänä viikonloppuna Ruisrockissa. Ihmisten päivityksiä katsellessa on itselle tullut vahvasti sellainen fiilis, että Ruissiin on päästävä ensi vuonna! Itse vietin sen sijaan eilen lauantaita Kotkassa – meitä oli ihana porukka kasassa pienellä terassikierroksella ja omalta osaltani ilta jatkui hieman yllättäin ihan varhaiseen aamuun asti. Oli kyllä ihan äärimmäisen hauskaa, mutta tämä päivä on sitten kulunut sattuneesta syystä melkeinpä kokonaan sängynpohjalla. Nyt alkaa pikkuhiljaa taas elämä voittamaan ja olen niin onnellinen, ettei huomenna aamulla tarvitse lähteä töihin – LOMA ♥

Olimme aikaisemmin tällä viikolla Joonaksen suvun mökillä Rantasalmella, kuten taisin aikaisemmin jo kertoakin. Vietettiin mökillä pari yötä ja sadetta tuli niskaan melkein koko reissun ajan. Olisihan auringonpaiste toki ollut mukavampaa, mutta tuo huono sää pakotti kyllä rentoutumaan oikein kunnolla. Kuunnteltiin peltikaton sateen ropinaa, syötiin hyvin, pelattiin korttia ja saunottiin. Tultiin myöhään perjantai-iltana kotiin ja fiilis oli ihanan raukea!

Tässä vielä kuvatunnelmia mökkireissulta

Ihanaa alkavaa viikkoa kaikille!

 

– Janni

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply Milla Sukhilta 8 heinäkuun, 2018 at 8:28 pm

  Ihania mökkikuvia, heti tulee sellainen fiilis että pitäisi päästä järven rannalle vähän lataamaan akkuja ja nauttimaan luonnon hiljaisuudesta.
  Aurinkoa alkavaan viikkoon!

  • Reply Janni 8 heinäkuun, 2018 at 10:44 pm

   Kiitos! Joo mökillä on kyllä parasta ❤️ aurinkoa ja kivaa viikkoa myös sinne! 🙂

  Leave a Reply