TALLINNASSA

11 heinäkuun, 2018

Eilen vietettiin Terhin kanssa ihanan rentoa päivää Tallinnassa. Hypättiin aamulla jo hyvissä ajoin laivaan ja oltiin Tallinnassa perillä aamupäivästä. Meillä ei oikeastaan ollut mitään suunnitelmaa päivälle ja laivan rantauduttua Tallinnan satamaan kävimme ensitöiksemme muutamissa kaupoissa pyörähtämässä. Tehtiin parit kivat löydöt ja sen jälkeen suuntasimme syömään. Lähdettiin vain kävelemään kohti vanhaa kaupunkia kivan ravintolan toivossa ja päädyttiin ihan randomilla Gloria Wine Cellariin, jonka sympaattinen pieni terassi veti meitä heti puoleensa. Tuossa rauhallisella kadulla oli ihana nautiskella lasilliset hyvää viiniä sekä erilaisia tapaksia. Loppupäivä meni Tallinnan kaduilla haahuillessa ja myöhään illalla oltiin takaisin Helsingissä. Kiitos Terhi vielä superkivasta päivästä! ♥

Tässä iso kasa kuvia eiliseltä

 

– Janni

You Might Also Like

2 Comments

  • Reply Henna / sooloiluja.com 10 syyskuun, 2018 at 8:02 pm

    Ai vitsi miten ihania Tallinna-tunnelmia! August on tuttu, ja siellä tulee käytyä usein, mutta olette löytänyt jotain ihan mulle tuntemattomiakin paikkoja. Pitää käydä seuraavalla visiitillä tsekkaamassa!

    • Reply Janni 11 syyskuun, 2018 at 9:54 am

      Mahtavaa kuulla, että tykkäsit 🙂 Tallinnassa pitäisi käydä kyllä vieläkin useammin!

    Leave a Reply