MORSIUSNEITONA

14 heinäkuun, 2018

Eilen saimme pikkusiskoni kanssa toimia morsiusneitoina tätimme ja tämän miehen ihanissa häissä. Idea tähän lähti alun perin siskoni ylioppilajuhlissa, kun tuli ilmi, että minun ja siskoni kaapeista löytyvät täsmälleen samanlaiset valkoiset pitsimekot. Saimme kunnian saattaa morsiamen alttarille ja meille oli tehty omat pienet kukkakimput ja kaikki ♥♥ Kirkon jälkeen siirryimme juhlistamaan tuoretta avioparia ravintola Sunn:iin, joka sijaitsee upealla paikka Helsingin Senaatintorin kupeessa. Häät olivat ihanan persoonalliset ja ehdottomasti tämän onnellisen hääparin näköiset – onnea vielä kerran Tiikaset!

Tässä oma morsiusneidon asuni eiliseltä… (Instastoryni puolella muutamia fiiliskuvia häistä)

mekko Bubbleroom // kengät Superdry

Olisin ehdottomasti halunnut laittaa jotkut hiemna sirommat korkokengät, mutta alkukeväästä asti säärtäni vaivanneen penikkataudin vuoksi jouduin valitsemaan tukevammat yksilöt. Olivatpahan kengät ainakin mukavat jaloissa ja selvisin juhlista ilman hiertymän hiertymää!

 

– Janni

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply Tarja 20 heinäkuun, 2018 at 6:54 am

  Suuret kiitokset morsiusneidoille ❤️
  Tiikaset🙏

  • Reply Janni 21 heinäkuun, 2018 at 11:25 pm

   Kiitos, kiitos <3

  Leave a Reply