IHANA HELLE

16 heinäkuun, 2018

Voi että tätä näiden helteiden mukanaan tuomaa onnea! Nämä kelit voisivat mun puolesta jatkua sinne syyskuun lopulle asti tai sitten vaikka ihan ikuisuudenkin, jos se vain olisi mahdollista. Viime päivien aikana ei ole tullut paljoa muuta tehtyä kuin oltua ulkona vaan ihan koko ajan. On ollut ihana nähdä ystäviä ja eilenkin istuskeltiin illalla Porvoon jokirannassa pizza-piknikillä ja siitä jatkettiin vielä terasseille. Nyt se lomafiilis on iskenyt vasta oikein kunnolla päälle ja tuntuukin ihan siltä, kun olisi jossain lomamatkalla. Moni on tuskaillut kuumissa asunnoissaan näillä keleillä, mutta onneksemme meillä ilmanlämpöpumppu ja suuri pinta-ala kivilattiia takaavat vilpoiset oltavat sisällä – ei siis pienintäkään valittamista. Kesä taitaa jatkua vielä aika pitkään, jos sää ennusteisiin on uskominen ja lähipäivien suunnitelmissa on ottaa siitä kaikki irti ennen kuin torstaina suunnataan kesälomareissulle Italiaan – aina vain paranee!

toppi Pull&Bear // hame Lindex // kengät VANS // laukku DKNY

 

– Janni

No Comments

Leave a Reply